Svaštara

„Super Nova“ je naziv Novogodišnjeg programa Beograda 202, koji počinje 29. decembra i traje do 3. januara.

Budite sa nama i uživajte u dobroj muzici, humoru, zabavi, vedrom raspoloženju, čestitkama i osmesima. Pripremili smo specijalna, praznična izdanja naših emisija, uz obilje fantastične muzike. Prisetićemo se kako je nekada dočekivana Nova godina, predložićemo vam 202 načina za ovogodišnje slavlje, osvrnuti se na značajne događaje u 2017. Poklonićemo vam premijeru nove emisije „Muzičke multi majstorije" u kojoj ćete slušati koncertna izvođenja najvećih svetskih muzičkih zvezda. Tradicionalno, kao i prethodnih godina, za slušaoce i posetioce društvenih mreža smo pripremili pregršt darova. Posebne radosti vas očekuju na manifestaciji „Ulica otvorenog srca", za čije je pokretanje jedan od inicijatora bio upravo Beograd 202. Uživaćete u izložbi koja se jede, trikovima mađioničara i klovnova, šalama Deda Mraza za odrasle, mini koncertima brojnih izvođača. To je samo mali deo onoga čime će vam naš radio ulepšati praznike. Sve ostalo ćete saznati u 202 povoda od naše glavne i odgovorne urednice Snežane Grujić.

Najavićemo Novogodišnji bazar, Ulicu novogodišnje čarolije i gradski doček Nove godine u Pančevu. Posetioci će moći da kupe rukotvorine i proizvode domaće radinosti, zagreju se uz kuvano vino i rakiju i uživaju u nastupima pop i rok bendova i KUD-ova. Posebni programi su pripremljeni za decu. Biće prilike i za humanost na punktovima za dobrovoljne priloge koji su namenjeni ugroženim pančevačkim porodicama. Na dočeku Nove, 2018. godine, nastupiće tamburaški orkestar „Čingrija" i „Laguna bend". U ponoć - trubači i vatromet.
Ljubitelje ljutog ćemo obradovati pričom o „Sajmu ljutine" u Beogradu, na kome će biti predstavljeni proizvodi od ljutih i najljućih papričica! Detalje ćete saznati od naše glasnice, Milice Đilas.
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje Vuk Vidor, bivši direktor Srpskog kulturnog centra u Parizu, gde je imao intenzivne kontakte sa međunarodnom umetničkom scenom. Dao je veliki doprinos afirmaciji srpske umetnosti u Francuskoj i Evropi. Kao umetnik je postao svetski poznat, jer su njegovi printovi doživeli milionska postavljanja i „šerovanja''na internetu. Pripremila Marina Zec.

Goran Bajšanski, dvostruki svetski i evropski šampion u savate boksu i predsednik „Udruženja građana Novi Sad", za „Top potop" govori o svom detinjstvu, pravim vrednostima, podršci porodice, mestima i gradovima koje najviše voli. Pripremila Ljiljana Obradović.
Dragutin Rokvić u rubrici „Kvaka 202" komentariše koliko smo spremni za goste u sopstvenom domu, ali i za one koji stižu u naše gradove, savetuje kako da koristimo telefone tokom praznika i za koje prilike treba da pričuvamo poklone.
Olivera Perić će nas u „Modi 202" podsetiti na činjenicu da darovi jednako donose radost onima koji ih dobijaju, kao i onima koji poklanjaju.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара