Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Praznici koji su, takoreći, iza ćoška, tradicionalno donose staru srpsku kuhinju.

Možda je zato ova pretposlednja nedelja 2017. godine idealna prilika da pripremimo nešto egzotičnije i lakše. Bojan Milićević, muzičar, producent i bivši član grupe "Regina" daje nam recept za pastu sa spanaćem i kozijim sirom.

Svako ko je makar na jedan dan bio panker zna šta je zihernadla. Zašto je ova korisna naprava postala simbol jednog muzičkog pokreta ne znamo, ali smo se sa njom sretali kada god je trebalo spojiti dva pocepana dela odeće. Kakva je lična karta zihernadle saznajte u prilogu koji je pripremila koleginica Slađana Savić.

Dokaz da nisu svi kafići isti je novootvoreni "Kafe bar 16". Ljudi velikog srca iz ovog ugostiteljskog objekta obučavaju decu koja napuštaju Svratište sa 16 godina, za poslove konobara i barmena. Oni će proći kroz teorijsku i praktičnu obuku i dobiti sertifikat koji će im omogućiti da se zaposle. Zbog pokretanja ove akcije likom nedelje na koga se treba ugledati proglašavamo Predraga Todorovića, sa kojim je razgovarala koleginica Ksenija Radović.

Drugi sat emisije posvećen je kvizu "Radio Genije" koji zahteva ne preterano znanja ali svakako vašu maštu, inteligenciju i promućurnost. Javite se našem organizatoru još od početka emisije na telefon 011 3249202 ili se prijavite preko zvaničnih profila Dvestadvojke na društvenim mrežama. Svako ko se javi dobiće poklon, a onaj ko odgovori tačno na pitanje dobiće plaketu i titulu Radio Genija.

Sa vama se sastaju Ksenija Radović i Miodrag Stošić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво