Ustanak

Dok se mi raspitujemo o važnim dešavanjima, i prikupljamo informacije prošarane savršenom muzikom za buđenje, na vama je samo da budete u našem društvu.

Ako odlučimo tako, ovo nedeljno jutro doneće nam optimizam i vedrinu. Pratićemo vremenske prilike i saznavati kako utiču na meteoropate i hronične bolesnike. Šta nam se dogodilo sa zimom, da li se šali pa će nam Nova godina ipak biti bez snega?

Saznaćemo šta se dešavalo na sportskim terenima i kakvi su rezultati naših sportista i klubova. O tome mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti iz "Oblaka u bermudama" Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi namaknete prvi osmeh.

Ovoga jutra naš sagovornik biće Aleksandar Đuričić, pisac i elektroinženjer iz Beograda čija se dela izvode i na sceni Ateljea 212. Kako to da elektrotehnika i dramski zapleti idu jedno uz drugo i čine savršen sklad?

U rubrici ''Kvaka 202'', koju priprema Dragutin Rokvić, između ostalog, čućete satirični komentar: Inteligentniji ljudi više piju. Da li to znači da ćemo ubuduće, umesto na testove inteligencije ići na pregled jetre?
Kako je na putevima, ima li zastoja na graničnim i administrativnim prelazima, kako je na glavnim raskrsnicama i mostovima u Beogradu?

Vreme je slava, praznika, bogatih trpeza, ali i opasnosti od suvišnih kilograma. Milena Milićević vam u rubrici „Da si živ i zdrav" otkriva nekoliko trikova za održavanje linije, uprkos specijalitetima kojima je teško odoleti.

Prelistavaćemo nedeljnu štampu u vašem društvu i predstaviti jedan zanimljiv tekst.

Marketing danas predstavlja sastavni deo svih masovnih medija. Kompanije, preko sredstava masovne komunikacije, pokušavaju da nas ubede da je njihov proizvod najbolji i da će nam usluge koje oni vrše doneti najviše zadovoljstva. Da li stoga treba da budemo stalno "budni" saznajte od Olivere Perić u prilogu "Moda 202".

Zašto porodica više nije osnovna ćelija društva i zašto prestaje da bude tradicionalna i funkcionalna? Kako porodica danas opstaje i kako se snaći u svetu koji kao da postaje rijaliti program? Da li je možda baš u tome spas, čućete od Miodraga Stošića u rubrici "Veliki bljak".

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite da nam se javite, ili imate nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Mejl adresa je program202@gmail.com a za tviteraše i fejsbukovce tu su naše oficijelne strane. Lako ćete ih pronaći, ukucajte samo @ustanak202 ili @beograd202 za tviter, ili Radio Beograd 202 - zvanična strana za Fejsbuk.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи