петак, 15. дец 2017, 17:00
Vizija
Intervju: Gil Hovav
Svetski poznati kulinarski mag Gil Hovav iz Izraela, gastronomski novinar i TV lice je gost Beograda u kome je održao gastronomsku radionicu. Zapaženom karijerom u novinarstvu, izdavaštvu, televiziji i kao autor odigrao je značajnu ulogu u oživljavanju izraelske kuhinje. Hovav je kao 24-godišnjak počeo karijeru kritičara hrane u restoranima, da bi nastavio kao urednik vodećih novina i kaoproducent i voditelj najgledanijih televizijskih emisija o hrani i kulinarstvu.
Objavio je i tri bestselera, romane koji se svaki na svoj način bave bogatom istorijom njegove porodice. Hovav je trenutno okupiran radom u svojoj produkcijskoj i izdavačkoj kući i vođenjem radijske emisije o restoranima u Izraelu. U okviru poslednjih 20 epizoda svoje televizijske emisije "Hrana za um" intervjuisao je dobitnike Nobelove nagrade, uključujući Džona Neša, Elija Vizela, Danijela Kanemana, Erika Kandela i mnoge druge.
Objavio je i tri bestselera, romane koji se svaki na svoj način bave bogatom istorijom njegove porodice. Hovav je trenutno okupiran radom u svojoj produkcijskoj i izdavačkoj kući i vođenjem radijske emisije o restoranima u Izraelu. U okviru poslednjih 20 epizoda svoje televizijske emisije "Hrana za um" intervjuisao je dobitnike Nobelove nagrade, uključujući Džona Neša, Elija Vizela, Danijela Kanemana, Erika Kandela i mnoge druge.
Sa Gilom Hovavom je za današnju ''Viziju" razgovarala Marina Zec.
Voditeljka emisije je Jelena Knežević.
Коментари