Vizija

Intervju: Gil Hovav

Svetski poznati kulinarski mag Gil Hovav iz Izraela, gastronomski novinar i TV lice je gost Beograda u kome je održao gastronomsku radionicu. Zapaženom karijerom u novinarstvu, izdavaštvu, televiziji i kao autor odigrao je značajnu ulogu u oživljavanju izraelske kuhinje. Hovav je kao 24-godišnjak počeo karijeru kritičara hrane u restoranima, da bi nastavio kao urednik vodećih novina i kaoproducent i voditelj najgledanijih televizijskih emisija o hrani i kulinarstvu.
Objavio je i tri bestselera, romane koji se svaki na svoj način bave bogatom istorijom njegove porodice. Hovav je trenutno okupiran radom u svojoj produkcijskoj i izdavačkoj kući i vođenjem radijske emisije o restoranima u Izraelu. U okviru poslednjih 20 epizoda svoje televizijske emisije "Hrana za um" intervjuisao je dobitnike Nobelove nagrade, uključujući Džona Neša, Elija Vizela, Danijela Kanemana, Erika Kandela i mnoge druge.

Sa Gilom Hovavom je za današnju ''Viziju" razgovarala Marina Zec.
Voditeljka emisije je Jelena Knežević.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи