Svaštara

Žreb za Mundijal koji će naredne sezone biti održan u Rusiji, odredio je da Srbija bude u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Goran Bunjevčević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, tim povodom - gostuje u našoj rubrici "202 povoda". Biće reči o šansama našeg tima da prođe grupnu fazu na prvom velikom takmičenju posle osam godina, logistici koja je preduslov za dobar rezultat, ali i o prioritetu - izboru novog selektora. Razgovor vodi Milovan Vukićević.
Milica Đilas će se javiti sa Festivala nauke na Beogradskom sajmu. Pariska cirkuska akademija, holivudski kaskaderi koji prkose zakonima fizike i sladoled napravljen od azota, samo su neke od atrakcija koje ćete moći da vidite na manifestaciji koja otkriva zanimljiviju stranu nauke.
Iz Sente stiže priča o ''Božićnom vašaru", priređenom u susret prazniku porodice i ljubavi. Glavnim trgom će se širiti miris kuvanog vina i kolača, a na lepo uređenim štandovima posetici će moći da kupe proizvode zanatlija, rukotvoraca i poslastičara.
U rubrici ''Gospodo, ambasador Srbije" gostuje slikarka, spisateljica i kolumnistkinja Biljana Vilimon. Magistar je slikarstva, a za vizuelni doprinos i inovacije na televiziji, dobila je priznanja u zemlji i inostranstvu. Za svoj likovni rad je pobrala brojne pozitivne, stručne kritike. Izlagala je u mnogim gradovima, pored ostalih u Rimu i Čikagu. Zabeležila Olivera Perić
Bojan Milićević je muzičar i producent, poznat kao bubnjar grupe Regina. Za ''Top potop" je izdvojio pesme i knjige koje su mu trenutno omiljene. Pripremila Ljiljana Obradović.
Očekuje vas još jedna duhovita ''Kvaka 202" autora Dragutina Rokvića. Čućemo kada i kako deci treba reći da Deda Mraz ne postoji i kakve opasnosti može da donese ovogodišnji, slab rod šljiva.
Sniženja uoči praznika su već počela. Međutim, kada uđemo u radnje, najčešće smo razočarani popustima i cenama. Time se u ''Modi 202" bavi Olivera Perić.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара