Svaštara

Rok za registraciju stambenih jedinica i izbor upravnika zgrada je istekao, a ovu obavezu je ispunilo tek oko 15% stanara u Srbiji.

Od danas kreće rok u kojem će inspektori početi obilazak zgrada i onima koji još nisu ispunili zakonsku obavezu, dati dodatni rok za njeno ispunjenje. Šta će se dešavati ako i taj rok ne bude poštovan, čućete u rubrici "202 povoda" koju priprema kolega Slobodan Igrutinović.

Besplatne vođene ture kroz izložbu koja se bavi životom biljnog sveta, oranizovane su u Naučnom klubu Beograd do kraja decembra. Sa izložbe "Inteligencija biljaka", javlja se Marina Zec.

Nekadašnja košarkašica reprezentacije Jugoslavije, Biljana Majstorović govori o svojim uspesima u rubrici "Mnogo smo najjači". U klupskim takmičenjima, najduže je branila boje beogradskog Partizana. Na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine okitila se bronzanom medaljom, a na Evropskim šampionatima 1978. i 1980. godine srebrom odnosno bronzom. Sa njom je razgovarala mr Biljana Šujdović.

Koliko puta ste pomislili ili rekli: da mi je samo nekoliko dana da provedem u tišini i odmorim mozak? Odavno je poznato da razni zvukovi, kojima smo svakodnevno izloženi utiču na naš mozak, izazivaju stres, neraspoloženje, depresiju ili anksioznost. Srećom, postoji način da se oporavimo i sve to popravimo. Ako bismo sebi svakoga dana obezbedili vreme provedeno u tišini, mnogo bismo učinili za svoje zdravlje. U rubrici "Da si živ i zdrav" o lekovitosti tišine govori Vesna Parezanović Aleksić.

Biće reči o Zaječarskoj Gitarijadi, koja se održava od 28. do 30. juna 2018. godine i nastavlja sa tradicijom dovođenja sve većih svetskih zvezda na ovu prestižnu manifestaciju. Headliner 52. Gitarijade u Zaječaru je čuveni britanski roker Billy Idol. Publika iz Srbije i regiona imaće priliku da uživa u još jednom od njegovih spektakularnih koncerata.

O aktuelnim temama i danas govori iz drugačijeg ugla, Dragutin Rokvić, u satiričnoj rubrici "Kvaka".

Voditelj je Dušica Mijatović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи