Ustanak

Jutro je lepše uz dobro raspoložene radio prijatelje. Sve važne informacije uz omiljenu muziku tu su da pomognu u planiranju dana.

U Crtici beležimo našu stvarnost iz ugla običnog čoveka.
Sportske vesti pripremiće mr Biljana Šujdović.
Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra pronaći odgovore.
Rubrika Kvaka, Dragutina Rokvića beleži: U redu je što novi zakon o saobraćaju predviđa visoke kazne za pešake, posebno ako prilikom prelaska ulice ne izvade jednu slušalicu iz uva, ili leže na kolovozu. Međutim, zašto se ne kažnjavaju i pešaci koji se sve češće, iz čiste obesti, upravo na pešačkom prelazu zalete u auto i posle udesa pobegnu?
Opuštenije segmente Ustanka popuniće "grafiti" koji mame vaš osmeh! Prenosimo duhovite misli slušalaca emisije ''Oblak u bermudama" koje je odabrao Darko Kocjan.
Kada imate neki problem, nedoumicu, nešto što sami ne možete da saznate ili rešite a tiče se ostvarivanja raznih prava i administrativnih poslova, mi smo tu. Odgovor na pitanje slušaoca Mileta koji želi da nabavi vaučer da bi se uz popust lečio u nekoj od banja Srbije naći će se u rubrici ''Slušaoci reporteri" koju priprema Slađana Savić.
Detalje izmena u obavljanju domaćeg i međunarodnog železničkog saobraćaja u Beogradu saznaće naša reporterka Marina Zec, koja je ovoga puta u ulozi Glasnika 202.
Tu su servisne informacije, najnovije vesti iz zemlje i sveta, prelistavanje štampe, i teme koje su u vezi sa aktuelnim događajima širom Srbije.
Na kraju emisije, emitujemo Vic na blic. Mada, to nije sve, uvek ima još.
Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво