Ustanak

Tokom jutra samo važne informacije uz muziku koja će vam olakšati ustajanje. Pridružite nam se ako želite da spremno zakoračite u nov dan.

Crtica 202 ovog jutra o našoj stvarnosti i dobrim delima potpuno nepoznatih ljudi koji nam nekad mogu ulepšati dan ali i odagnati velike brige.
U našem društvu, saznavaćete i rezultate naših sportista i klubova na domaćim ali i međunarodnim takmičenjima, zahvaljujući Vanji Savić.
Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i izdvojiti nekoliko zanimljivih tekstova.
Slušalac Aleksa iz Zemuna nam je pisao: "Veliki broj validatora u vozilima gradskog prevoza na različitim linijama u poslednje vreme uopšte ne reaguje zvukom kada očitam karticu. Nekoliko puta sam se vraćao i pokušavao ponovo da očitam, misleći da sam pogrešio. Tek onda sam shvatio da su se validatori iz nekog razloga "ućutali" i da sada ne pište kada overim kartu. Kako pouzdano da znam da sam očitao karticu? Sigurno mi kontrolori neće verovati na reč. Odgovor ćemo čuti u rubrici "Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.

U rubrici "Mnogo smo najjači" govoriće rukometašica Željka Nikolić. Prošla je sve reprezentativne selekcije, ali joj je jedan događaj potvrdio ljubav prema rukometu. Koji? Zabeležila Vanja Savić.
Glasnik 202, Vanja Stamenković donosi nam aktuelne novosti iz glavnog grada. U okviru programa ''Kreativna sinergija" do 28. decembra će u Centru za kulturu i obrazovanje ''Božidarac" biti organizovan ciklus besplatnih radionica kreativnog pisanja namenjenih mladim piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno bave pisanjem, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom motivacijom da istraže svoje sposobnosti pismenog izražavanja.

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre ali i opore misli iz emisije "Oblak u bermudama". Izabrao Darko Kocjan.
To nije sve, uvek ima još.
Kvaka 202, autora Dragutina Rokvića ovoga jutra komentarišući stvarnost mudro beleži: Izraelski pevač Jonatan Razel, inače ortodoksni Jevrejin, na svom koncertu nosio je selotejp preko očiju, da ne bi gledao u žene koje igraju ispred bine na kojoj je nastupao. Možda ovo nekome izgleda malo nelogično?! Ali, iz istih razloga zažmure inspektor, sudija ili lekar kad im stavite 500 evra u džep. Dakle, kao i pevač: da im vaš postupak ne povredi verska osećanja!

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com
Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи