Širom zatvorenih očiju - Bajka

“Kada ne znaš šta da radi, radi ono što voliš” - moto je Siniše Račića, vašeg i našeg gosta u Bajci 202.

Stres (pritisak, napetost, naprezanje) se u medicini definiše kao prirodna pojava koja se događa pri pokušaju organizma da se prilagodi nekoj životnoj nevolji, životnom izazovu, događaju ili situaciji. Svaka neprilagođena, loša reakcija organizma koja nastaje prilikom pokušaja prilagođavanja na neki iznenadni neprijatan uticaj manifestujući se psihičkom ili telesnom patnjom jeste - stres.
Kako sprečiti posledice svakodnevnih stresnih situacija, kako uz pomoć sopstvenih fizičkih i mentalnih snaga suprotstaviti se i što pre vratiti svojoj psihofizičkoj ravnoteži?
Pritisak savremenog doba i načina života osetio je i Siniša Račić, čovek koji je 17 godina radio kao stručnjak u različitim kompanijama farmaceutske industrije, a onda je sve ostavio iza sebe i rešio da krene u novi život tako što je osmislio nov način druženja, mogućnost da se malo posvetimo sebi, svojoj duši i telu. Noćas će svoja iskustva podeliti sa vama i nama u Bajci 202. Pridružite nam se, dobrodošle su sve vaše sugestije i poruke.

Muzički urednik Nebojša Sabovljević, pred mikrofonom Vojin Vojinović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво