Ustanak

Jutro ulepšavamo uz muziku koju volite, a tu je i mnogo informacija kojima ćemo vam pomoći da organizujete dan.

U Crtici beležimo razmišljanja o nekim ''toplijim" temama, taman da damo kontrast ovim zimskim danima; uz vaše komentare bavićemo se pitanjem - šta biste radili na malom karipskom ostrvu i zašto još nismo masovno otišli tamo?
Razbuđivanje će biti nijansirano i dnevnim informativnim temama. Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra pronaći odgovore. Vesti ''Stop teleks" sa svežim informacijama su u tri minuta do punog sata, a u blok servisnih vesti u svakom satu uvrstili smo ono što je važno za građane širom Srbije, kada je reč o nestanku struje, vode, izmenama u saobraćaju i drugim stvarima bitnim za organizovanje dana. Izdvojićemo nekoliko zanimljivih izložbi, koncerata i drugih događaja širom Srbije, poput interaktivne postavke ''Inteligencija biljaka" u Naučnom klubu u Beogradu, uz besplatan ulaz.
Za opuštenije teme zaduženi su "grafiti" koji mame vaš prvi jutarnji osmeh! Prenosimo duhovite misli slušalaca emisije ''Oblak u bermudama" Darka Kocjana.
Tokom jutra tu su i sportske informacije uz pregled najvažnijih rezultata naših sportista. Priprema ih mr Biljana Šujdović.
Kada imate neki problem, nedoumicu, nešto što sami ne možete da saznate ili rešite a tiče se ostvarivanja raznih prava i administrativnih poslova, Dvestadvojka je tu da pomogne! Odgovor na pitanje slušaoca o minimalnoj zakonski propisanoj zaradi pri honorarnom angažmanu, naći će se u rubrici ''Slušaoci reporteri" koju priprema Lana Nikolić.
Detalje rekonstrukcije platoa ispred Crkve Svetog Marka, za Ustanak saznaje naša Vanja Savić u ulozi Glasnika 202.
Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditeljka: Kruna Pintarić
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи