Svaštara

Ljuba Ninković večeras u SKC-u

Ljuba Ninković, kompozitor i jedan od osnivača legendarnog sastava "S vremena na vreme", gost je naše rubrike "202 povoda". Nekoliko meseci nakon objavljivanja uspešnog solo albuma "Hodač", Ljuba Ninković će održati koncert u beogradskom SKC-u. Nastup je zakazan za večeras u velikoj sali, a pored razgovora o aktuelnom izdanju i koncertu, govorićemo i o drugim aktuelnostima na domaćoj rok sceni. Sa gostom razgovara koleginica Ružica Vrhovac.
Praznici dovode turiste a moderna tehnologija pomaže da se lakše snađu na našim ulicama. Na potezu od Slavije do Trga Republike postavljeno je osam "live touch" panela, na kojima se, između ostalog mogu pogledati i aktuelne informacije iz turističke ponude Beograda. Od toga, dva su panela na Terazijama i jedan na stajalištu u Pionirskom parku, saznajemo u Direkciji za javni prevoz. Detaljnije, sa lica mesta, koleginica Vanja Savić.
Da li pijete "Brojsov čaj"? Kažu da ovaj napitak pomaže i najtežim bolesnicima, a preporučuje se i zdravim ljudima. Lako se priprema, jeftin je, a može koristiti i u zimskom periodu. Šta je Brojsov čaj poslušajte u rubrici "Da si živ i zdrav". Pripremila Dejana Jočović.
Dejan Tomašević je nekadašnji košarkaški reprezentativac, koji je tokom karijere nastupao u dresovima večitih rivala. Sa crno-belima je uspeo da zaigra na fajnal-foru Evrolige, a u sezoni 1997/98. proglašen je za najkorisnijeg igrača prvenstva. Sa grčkim "Panatinaikosom" je uspeo da osvojio Evroligu 2007. Sa reprezentacijom je osvajao tri evropska prvenstva, dva svetska šampionata i srebro na Olimpijskim igrama 1996. godine. Za "Mnogo smo najači" sa njim je razgovarala Vanja Savić.
Novosađani će u petak 8. decembra uživati u koncertu Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića, a Beograđani mogu na koncertnu turneju projekta "Influences - uticaji britanske muzike u Srbiji", koji je u Elektropioniru. Gde te večeri nastupaju Željko Joksimović i Marko Luis, između ostalih, otkrivamo u rubrici Vladimira Todorovića "Pazi, svira se".

Voditelj: Miodrag Stošić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво