Ustanak

I ovo jutro "trošićemo" u vedrom raspoloženju uz važne i korisne priče i fantastičnu muziku. Sve je već pripremljeno, na vama je samo da nam se pridružite.

Crtica 202 ukazuje na sreću i koliko umemo da je vidimo.

Sportske vesti pripremiće koleginica Vanja Savić. Ispratićemo uspehe naših sportista u zemlji i na međunarodnim takmičenjima.

Kakvo nas vreme očekuje, kako izgleda kursna lista, kakva je bioprognoza za danas, ima li negde problema u saobraćaju pitanja na koja ćemo pronalaziti odgovore tokom emisije.

Očekujemo i vaše SMS-ove, ali i javljanja putem Tvitera i Fejsbuka. Javite šta ima novo u vašem kraju i da li ima negde gužvi na putu do posla.

Minival ili - grafiti preneće vaše duhovite misli po izboru Darka Kocjana.

Tu su najnovije vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

U rubrici "Slušaoci reporteri" odgovorićemo na pitanje našeg slušaoca Rastka: Kupio sam nameštaj na odloženo bez kamate, ali usledili su onda drugi troškovi. Naime, na iznos od 36 hiljada dinara, koliko sam platio i koji sam hteo da podelim na šest jednakih rata za otplatu, stiglo m je da platim još 1.800 za transakciju koju su mi odobrili. Da su to obavezni troškovi u svim bankama i da li uopšte u praksi postoje beskamatni krediti? Odgovor na sva ova pitanja pripremila je Slađana Savić.

Ispratićemo i program Smotre male forme - Boljevci 2017.  Smotra traje tri dana: 8, 9. i 10. decembra 2017. godine od 19:30 časova, a publika će kao i ranijih godina moći da vidi po dve predstave za jedno veče.

Glasnik 202 biće Vanja Savić. Obilazeći Beograd, tačnije pijace, Vanja će se raspitivati o jelkama. Gde se prodaju, da li imaju deklaraciju ako su prirodne, i kakve su cene.

To nije sve, ima još...

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво