Svaštara

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv Kelna igraju odlučujuću utakmicu za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Biće to svojevrsna repriza duela sa istim protivnikom od pre skoro trideset godina. Mnogi pamte da ta utakmica nije ostala u lepoj uspomeni navijačima crveno-belih. Jedan od aktera tog meča bio je i Slobodan Marović, gost emisije 202 povoda. Sa njim će razgovarati Dejan Bulajić.
Vanja Stamenković će se javiti sa manifestacije ''Ekspozim" koja počinje na Beogradskom sajmu. Cilj organizatora je da zaljubljenike u zimske sportove obraduju sadržajnijim, zabavnijim i jeftinijim zimovanjima. Okupiće izlagače, uvoznike, proizvođače, distributere i servisere zimske, sportske i rekreativne opreme.
Iz Vršca stiže priča o događaju pod nazivom ''Praznične đakonije" koja promoviše stare običaje. Posetioce očekuju izložbe praznične trpeze, domaće radinosti, suvenira i brojnih đakonija u vreme slava, Božića i Nove godine.
Ispratićemo finalni Izbor ličnosti životnog stila 2017. Biće održan u Narodnom pozorištu u Beogradu, uz balet ''Duga Božićna večera" i nastup soprana Dušice Bijelić.
U rubrici ''Gospodo, ambasador Srbije" gostuje spisateljica epske fantastike Milena Stojanović. Dela su joj prikazivana, objavljivana i prevođena širom regiona. Radnja njenih romana je uglavnom smeštena u srednjevekovnu Srbiju i povezana je sa obiljem likova i neobičnih bića iz slovenske mitologije. Pripremio Marko Miranović.
Glumca Strahinju Blažića pamtimo po naslovnoj ulozi u filmu "Bićemo prvaci sveta". Danas je aktivan na alternativnoj pozorišnoj sceni u Beogradu. Oduvek je želeo da zaigra negativca na velikom platnu, ali mu se ta prilika još nije ukazala. Za "Top potop" je napravio listu negativnih junaka u domaćim filmovima. Zabeležila Ksenija Radović.
Dragutin Rokvić je pripremio još jednu autorsku priču naslovljenu kao ''Kvaka 202". Čućete da li će uskoro biti moguće ''pozajmiti" tuđi mozak i način razmišljanja i u kakvoj su vezi žmurenje i verska osećanja.
Zašto su pojedine osobe opsesivne, čemu su sklone i zašto ne mogu da reše taj problem, teme su kojima se u ''Modi 202" bavi Olivera Perić. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи