Svaštara

Savo Milošević - danas u Svaštari!

Najbolji strelac Evropskog prvenstva 2000. godine, igrač Partizana, Aston Vile, Saragose i Parme, sada potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, godinama je predvodio napad naše fudbalske reprezentacije. Odigrao je 102 utakmice i postigao 37 golova za reprezentaciju Jugoslavije, SCG i Srbije. U rubrici ''Mnogo smo najjači", priseća se dana u kojima je stasavao ne samo kao igrač, već i kao ličnost. Pripremio Dejan Bulajić.
Punih dvadeset pet godina komuniciramo SMS porukama. Ulazimo u sezonu novogodišnjih i božićnih proslava, kada će se broj poruka drastično uvećati, pa ćemo u ''202 povoda" govoriti koliko su one unapredile ili pojednostavile komunikaciju, kao i kako reagujete na ''lančane" poruke. Voditelj je Ružica Vrhovac.
Tradicionalna manifestacija ''Beogradska zima" počela je 1. decembra, a završava se krajem januara, uz veliki broj programa za sve generacije. Novogodišnje manifestacije imaće humanitarni karakter. Sa ''Trga bajki", koji se nalazi ispred Opštine Zvezdara, javlja se naša reporterka Marina Zec.
Opšte je poznato, da je voće i povrće za koje pouzdano znamo odakle stiže i koje nije hemijski tretirano, najbolje i najzdravije. Ali šta kad ne znamo poreklo? I kad ispiranje pod mlazom vode nije dovoljno? Šta je potrebno za delotvorno i temeljno čišćenje, otkriće nam Vesna Parezanović Aleksić u rubrici ''Da si živ i zdrav".
U borbi za natalitet i Srbija raspisuje konkurs za odgovarajući slogan. Kampanjama, širom sveta, u kojima se parovi podstiču na roditeljstvo, bavi se Dragutin Rokvić u satiričnoj rubrici „Kvaka".

Voditelj je Dušica Mijatović.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара