Svaštara

Poslednje veliko sportsko takmičenje u ovoj godini biće Svetsko prvenstvo za rukometašice.

Počinje sutra utakmicom između domaćina Nemačke i Kameruna. Pored ove dve selekcije u grupi D se nalaze Holandija, Južna Koreja, Kina i Srbija, kojoj je primarni cilj plasman među 16 najboljih ekipa na planeti.

Mogu li naše rukometašice do iznenađenja u nokaut fazi i koji su krajnji dometi ove selekcije, čućete u 202 povoda od Žike Bogdanovića, medija menadžera Saveza i reprezentacije. Tokom emisije očekujemo i uključenje u program selektora nacionalnog tima Ljubomira Obradovića, neposredno po završetku poslednjeg treninga pred put u Lajpcig. Voditelj Milovan Vukićević.
Jednako naporan sport je i vaterpolo, posebno ako se njime bave dame. Podrazumeva snagu i izdržljivost, ali igrači tvrde da je najvažnija želja za pobedom. U rubrici ''Top potop" Dragana Ivković, igračica i trener u ŽVK "Crvena zvezda", otkriva šta je sve potrebno da bi neko postao uspešan sportista. Pripremila Ljiljana Obradović.
Ksenija Radović će proveriti kako teku radovi na zgradi u Ulici Živka Davidovića na Zvezdari. U njoj će se, po završetku rekonstrukcije i adaptacije, nalaziti Prihvatilište za decu i omladinu. U planu je da bude opremljen po najvišim standardima.
Najavićemo prvi ''Gaming opeNS" u Novom Sadu. Osnovna ideja organizatora je da celu "gejming" industriju i sve ono što je prati predstavi široj javnosti. Planirani su turniri, edukativna predavanja i prezentacije igara. Inače, Novi Sad je grad sa najrazvijenijom subkulturom igrača i ljubitelja društvenih i elektronskih igara u Srbiji.
U delu emisije pod nazivom ''Gospodo, ambasador Srbije" gostuje Ivan Mileusnić, najbolji koreograf u zemlji i prvak u latinoameričkom plesu. Osmostruki je prvak države, a postigao je brojne uspehe i na međunarodnoj plesnoj sceni. Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo kao trener sportskog plesa. Sarađuje sa pozorištima i ansamblom ''Una saga Serbika". Zabeležila Olivera Perić.
Veliki broj dece je čitanje odavno zamenio pametnim telefonima, kompjuterima i video igrama. Olivera Perić će u ''Modi 202" roditelje i mališane podsetiti na činjenicu da druženje sa knjigom pozitivno utiče na psihu, omogućava bolju mentalnu higijenu i smanjuje stres.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи