Svaštara

''Kerber'' u ''202 povoda''

Legendarni niški rok sastav "Kerber", održaće sa gudačkim orkestrom, akustični koncert 12. decembra u Centru "Sava", posle 20 godina. O pripremama za ovaj ambiciozno osmišljen projekat ali i drugim planovima, u "202 povoda" Ružica Vrhovac razgovara sa frontmenom benda, Goranom Šepom - Galetom.
Prva prodavnica knedli otvorena je u Ulici Gavrila Principa, a nedavno još jedna u Cara Lazara u Beogradu. Sve se rade ručno. Kakve sve knedle mogu da se naprave, a da su drugačije od onih standardnih na koje smo navikli: nutela, badem, limun... Prave li i posne knedle i ko su kupci, deca ili odrasli, javiće nam reporterka Marina Zec.
Jovica Cvetković je svojevremeno bio udarna igla rukometne reprezentacije. Danas kao selektor pokušava da povrati slavu srpskog reprezentativnog rukometa. Za slušaoce Beograda 202 i rubriku ''Mnogo smo najjači'', danas se priseća nekih bitnih momenata u svom sazrevanju. Autor: Dejan Bulajić
Bez obzira koliko godina imate, verovatno ste makar jednom osetili neprijatne bolove u kostima, najčešće u leđima, kolenima, ili zglobovima šake. Iako hladni i vlažni dani nisu uzrok reumatskih bolesti, znatno pogoršavaju teškoće, jer promene pritiska, vlažnosti vazduha i niska temperatura utiču na receptore za bol. Mnogi posegnu za lekovima, ali reumatske bolove možemo da ublažimo i na drugačiji način, koji će nam otkriti Vesna Parezanović Aleksić u rubrici ''Da si živ i zdrav".
Muzika, sport, kultura, smeh, lepe vesti i još mnogo toga za dobro raspoloženje u današnjem izdanju emisije.

Voditelj je Dušica Mijatović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво