Ustanak

Nedeljno jutro uz Dvestadvojku obezbediće vam mnogo informacija ako vam je dan pun obaveza, a tu su i vedra ekipa i muzika za lenčarenje i uživanje vikendom.

Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra pronaći odgovore. Vesti ''Stop teleks" sa svežim informacijama su u tri minuta do punog sata, a u blok servisnih vesti u svakom satu uvrstili smo ono što je važno za građane širom Srbije, kada je reč o nestanku struje, vode, izmenama u saobraćaju i drugim stvarima bitnim za organizovanje dana. Takođe, najavićemo i zanimljive koncerte i kulturne događaje širom Srbije.
Za opuštenije teme zaduženi su "grafiti" - kako ih neki nazivaju "aforizmi prepušteni ulici", no ovo su sedam grafita za vaš prvi jutarnji osmeh! Minival prenosi vaše duhovite misli iz Oblaka u bermudama. Sedam novih razloga za jutarnju vedrinu pripremio je Darko Kocjan.
Prenosimo vam sportske informacije uz pregled najvažnijih rezultata naših sportista. Priprema Vanja Savić.
O sportu će biti reči i u rubrici ''Moda 202'' koju priprema Olivera Perić. Tačnije, otvaramo priču o tome koliko i zašto je sport važan i da li se dovoljno bavimo sportskim aktivnostima.
Da li ste skoro bili u Skadarliji? Ova beogradska ulica deli sudbinu onih koje su trenutno u rekonstrukciji. Šta to znači za boemsku četvrt? Kako rekonstruisati nešto što treba da izgleda što starije? Da li će možda Đura Jakšić na svojoj bisti umesto šešira iz prošlog veka dobiti kačket "Čikago Bulsa"? Ili možda posao treba poveriti Turcima koji su dizajnirali popularnu kaldrmu u svoja zlatna vremena? Ovim se pitanjima u autorskoj priči ''Veliki bljak" bavi Miodrag Stošić.
Kada stignemo u četrdesete, sve češće i duže boravimo pred ogledalom razmišljajući šta bi moglo da nam izbriše godine sa lica. Milena Milićević vam u delu emisije pod nazivom ''Da si živ i zdrav" daje jednostavan recept za uklanjanje bora.
Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво