Ustanak

Ovu subotu započnite uz druženje sa 202-kom!

Ovoga jutra obilje muzike i informacije za lagano ustajanje - ako ne žurite.

Minival ili - grafiti iz "Oblaka u bermudama" Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi obezbedite osmeh na licu. i ovog jutra sedam takvih osmeha vas čeka.

Rubrika "Perino Pero" donosi odabrane humorističke fragmente iz kultnih emisija autora Petra Lazića. Prisećamo se bisera duhovitosti iz emisija koje smo voleli, kao što su: Indeksovo radio pozorište, Crno-beli svet, Bre 202, Crna rupa... Ovog puta slušamo kakve je aforizme na temu sreće pisao naš kolega Petar Lazić.

U rubrici "Pazi, svira se" Vladimira Todorovića podsećanje da večeras Deca loših muzičara nastupaju u Bačkoj Palanci, Beograđani mogu na koncerte Ritma nereda ili Kaliopi, Masimo Savić je u Čačku a Brkovi sviraju u Pančevu.

Pregled sportskih vesti ovog jutra za vas je pripremila Vanja Savić.

Poslednjih godina sve čećše možemo da čujemo pojam Life Coach. Mnogi su svog već pronašli, dok drugi njihovu ulogu i znanja osporavaju. Olivera Perić će nas u ''Modi 202" bolje upoznati sa ulogom koju ''životni trener" može da ima u smislu podrške i saveta, ali i kada treba potražiti njegovu pomoć.

Sigurno su mnogi od vas u svoju zimnicu uvrstili kisele krastavce zbog, pre svega, njihovog dobrog ukusa. Dok uživate u njima, Vesna Parezanović Aleksić će vam otkriti zbog čega su oni dobri za naše zdravlje, ali i zašto treba biti obazriv sa količinama. Naravno, u rubrici ''Da si živ i zdrav".

Uz servisne informacije i pregled aktuelnosti, pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи