Svaštara

''Despacito'' večeras u ''Štark Areni'' - svi detalji nastupa i planirana i neplanirana iznenađenja, u ''Svaštari''!

Luis Fonzi je muzičar koji će dobro zapamtiti 2017. godinu. Svetski hit ''Despacito'' je, nakon trijumfa na svim top listama, počeo da putuje Evropom - večeras je na redu srpska prestonica. Predgrupa čuvenom muzičaru biće crnogorski rep dvojac "Who See" a šta sve možete da očekujete i kakva je situacija sa kartama danas, saznaćete posle 12 sati, u rubrici "202 povoda".

Od 24. do 26. novembra, u Hali 1 Beogradskog sajma, održava se 6. međunarodni Sajam sporta, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta. Očekuju vas besplatni seminari, predavanja i radionice. Besplatni zdravstveni pregledi biće dostupni na štandu Zavoda za sport i medicinu, a na rapolaganju je i 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros fit, trambulina, ski skakaonica, tatami za borilačke sportove, teretana i još mnogo toga. Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova, ulaz je besplatan. Sa lica mesta javlja nam se kolega Petar Protić.

Čitanje dnevne štampe pre jutarnjeg umivanja ritual je koji je donela moderna tehnologija. Ipak, da li možda treba preskočiti loše vesti "na prazan stomak"? Nauka smatra da čitanje loših vesti rano ujutru ume da pokvari raspoloženje i oduzme energiju potrebnu za početak dana. Više o tome priča nam, u rubrici "Da si živ i zdrav", koleginica Dejana Jočović.

Naši najbolji košarkaši večeras protiv Austrije igraju prvu kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Kini. Očekivanja su velika, a deo stručnog štaba koji će pomoći selektoru Aleksandru Đorđeviću da dođu do pobede biće i Jovica Antonić, naš današnji sagovornik u rubrici ''Mnogo smo najjači". Sa njim je razgovarao kolega Dejan Bulajić.

Rade Šerbedžija i orkestar ''Zapadni kolodvor" održaće koncerte u Beogradu i Nišu pod nazivom ''Poslije kiše", koji obećavaju veče dobre muzike i romantičnih stihova. ''Poslije kiše" je naslov i njegove nove knjige, nastavka autobiografije ''Do posljednjeg daha", koja će se ovih dana pojaviti u prodaji u Srbiji. Beogradska publika dočekuje Šerbedžiju 26.12. u Narodnom pozorištu od 20:00 časova, a Nišlije tri dana kasnije, 29.12. u Domu vojske Srbije. Detaljnije o tome, koleginica Jelena Knežević.

Vikend je vreme kada posle naporne radne nedelje izlazimo, i u potragu za dobrim svirkama. Ovog vikenda obradovaće se posebno žitelji Kovina, Niša i Beograda. Ko sve tada svira priča nam, u rubrici "Pazi, svira se", kolega Vlada Todorović.

Voditelj: Miodrag Stošić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво