Ustanak

Dan pozdravljamo uz vedru ekipu, važne informacije i muziku koju volite.

Jesen nas je obasjala novom "dozom" toplih dana. Dok razmišljate o tome kako da ih iskoristite na najlepši način, mi vas obaveštavamo o tome kako da se "izborite" sa još jednim petkom. Dan u kome su najveće gužve i tenzije, biće jednostavniji uz savete i uputstva koje vam pripremamo. Za početak dana, tu su i sve važne aktuelnosti - izveštaj o stanju na putevima, servisne informacije, pregled domaće štampe i novi kurs dinara.
Sportske vesti priprema Biljana Šujdović, a tu će se naći svi važni rezultati naših i stranih sportista, klubova i reprezentacija.
Promenljivi jesenji dani doneli su i promenljivo raspoloženje. Bioprognozi, dugoročnoj prognozi vremena i savetima za lepši dan, dodajemo i servisne vesti koje će pomoći u svakodnevnom životu.
Bar isto toliko pomoći će i jutarnja doza smeha u rubrici "Dobro jutro" Darka Kocjana.
Prenosimo vam i detalje o novom izdanju monografije Milivoja Pavlovića ''Venac od trnja za Danila Kiša". Knjiga se temelji na u mnogo čemu novim uvidima i dokumentarnoj građi koja ranije nije bila poznata; pored ostalog, Pavlović je zavirio i u Kišovu ličnu biblioteku. Pripremio Dejan Grujić.
U rubrici "Slušaoci reporteri", bavimo se pitanjem naručivanja robe putem Interneta. Naš slušalac Mirko Jelača iz Zrenjanina, pita koja su prava kupaca kada se proizvod pokvari a kupljen je preko Interneta? Odgovor ćemo čuti od Slađane Savić.
Pred kraj emisije, skrećemo vam pažnju na još jedan deo naše stvarnosti. Naime, u parku na Studentskom trgu oskrnavljen je spomenik velikom srpskom naučniku i rodoljubu Josifu Pančiću. Spomenik je krasila lupa u desnoj ruci koja je nestala pre izvesnog vremena. Spomenik je postavljen 1897. godine. Sa lica mesta javlja se naš glasnik Petar Protić.
Ukoliko želite da nam javite nešto važno ili zanimljivo, kontaktirajte nas putem SMS-a na 064 0202 200 ili putem mejla na program202@gmail.com
Potražite nas i na društvenim mrežama - Tviter @ustanak202 i fejsbuk - Ustanak 202; Crtica (u Ustanku 202-ke).

Voditelj: Ružica Vrhovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво