Svaštara

Fudbalere Partizana i Crvene zvezde danas očekuju mečevi petog kola Lige Evrope.

Crno-beli dočekuju Jang Bojs, dok crveno-beli gostuju u Belorusiji ekipi BATE Borisova. Ovim mečevima posvećujemo 202 povoda. Igrači oba tima će u razgovoru sa Dejanom Bulajićem najaviti utakmice i izneti očekivanja.
Vanja Stamenković će posetiti Ekološki festival nauke u Atrijumu DKC Beograda, koji se održava pod sloganom ''U skladu sa prirodom, pronađi svoju formulu". Đaci i profesori Tehnološke škole će instalirati laboratoriju u kojoj će sa osnovcima izvoditi eksperimente iz oblasti fizike, hemije, mikrobiologije, farmacije i prehrambene tehnologije.
Najavićemo Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu. Cilj je predstavljanje turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona. Okupiće brojne izlagače koji će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2017/2018. godine. Na sajmu će biti prisutni hotelijeri, turistički centri, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije... Biće organizovani i brojni stručni i zabavni sadržaji.
U rubrici ''Gospodo, ambasador Srbije" gostuje Sofija Rašić iz Niša, koja je, uz kolege sa Pravnog fakulteta, bila predstavnik naše zemlje na Transevropskom takmičenju u Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu. Osvojili su drugo mesto, ali to nije njihov jedini uspeh. Na Regionalnom takmičenju za ljudska prva u Tirani su bili prvi. Pošto je to bila njihova četvrta titula, postali su najuspešniji tim u istoriji takmičenja. Pripremila Slađana Savić.
Taru Manić smo upoznali i upamtili još kada je kao dete zaigrala u filmu "Mrtav ladan". Danas je rediteljka, a kroz "Top potop" nam preporučuje predstave koje bi svakako trebalo pogledati. Zabeležila Ksenija Radović.
Poslednjih godina sve čećše možemo da čujemo pojam Life Coach. Mnogi su svog već pronašli, dok drugi njihovu ulogu i znanja osporavaju. Olivera Perić će nas u ''Modi 202" bolje upoznati sa ulogom koju ''životni trener" može da ima u smislu podrške i saveta, ali i kada treba potražiti njegovu pomoć.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво