Ustanak

I ovog jutra zajedno na 202!

Jutro započinjemo crticom koja se bavi preradom čuvene pesmice čika Jove Zmaja "Deda i unuk" kako bi odgovarala najnovijim dešavanjima u zemlji.

Za sedam osmeha i ovog jutra zahvaljujemo Darku Kocjanu i vašim duhovitim porukama, u rubrici "Dobro jutro".

Jedno od pitanja slušalaca je i zašto Batajnički drum, ka Zemun Polju, još nije dobio osvetljenje iako je to obećano. Odgovor je potražila Slađana Savić.

Naša reporterka je Vanja Stamenković koja će nam opisati kako izgleda početak rušenja Palilulske pijace, kao i gde će biti smešteni prodavci.

Pored najnovijih sportskih informacija ovog jutra, koje za vas priprema Vanja Savić, ona vam takođe predstavlja reprezentativku Srbije Milicu Babić, koja je streljaštvom počela da se bavi kao terapijom. Ove godine osvojila je titulu studentskog šampiona Sjedinjenih Američkih Država, bronzanu medalju u trostavu - tri puta 20 metaka, u juniorskoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu malokalibarskim oružjem u Bakuu. Njena najveća podrška je porodica, a trener je njena majka Brankica. Za Radio Beograd 202 i ''Mnogo smo najjači" govori Milica Babić.

Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво