Ustanak

Jesenje razbuđivanje uz Beograd 202!

U ove hladne i sive dane, vedra atmosfera i muzika s radija čini nam život lepšim. Čini ga i lakšim, s obzirom na to da ćemo davati informacije koje pomažu u dnevnom funkcionisanju. Uz servisne informacije i nove vesti, donosimo i izveštaj iz Auto-moto saveza, prognozu vremena i bioprognozu, biramo važne novinske naslove i podsećamo vas na novi kurs dinara. Sportske vesti ovog jutra priprema Vanja Savić.
Slušaoci reporteri raspituju se vrlo često o problemima na drumu. Naša slušateljka pita da li će nadležni ikada asfaltirati deo Zrenjaninskog puta, od Ulice Mihaila Šolohova do JNA? Odgovor ćemo čuti od koleginice Slađane Savić.
O sličnim temama i naši glasnici. Marina Zec javlja se iz Rakovice. Građani ovog naselja uspeli su u tome da Direkcija za saobraćaj produži trasu autobuske linije 94. Sada, umesto do Miljakovca, ovaj autobus saobraća od Novog Beograda (Blok 45) do Resnika. Inicijativu za promenu linije pokrenuli su građani Resnika i Avala grada ali i ostalih delova Rakovice, molbom da se poboljša gradski prevoz.
Uz ove bitne informacije, red je i da se nasmejemo. Zahvaljujući Darku Kocjanu i vašim duhovitim porukama, pred nama je još i rubrika "Dobro jutro".
Najavljujemo i muzički festival "Prvi ton". U cilju očuvanja i negovanja izvorne, narodne pesme, pozivaju se svi vokalni solisti, stariji od 16 godina da se prijave na audiciju za izbor prvog radijskog glasa Srbije (u pevanju narodnih pesama gradskog tipa epohe Vlastimira Pavlovića Carevca) i prvog tradicionalnog glasa Srbije u izvornom narodnom pevanju. Audicija će biti održana u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica.
Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Buđenje je lepše uz Beograd 202!

Voditelj: Ružica Vrhovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво