Svaštara

Grupa ''Neverne bebe'' tokom 2018. obeležava 25 godina rada.

"Bebe" su jedan od domaćih bendova sa najvećom "kilometražom" i preko hiljadu i po održanih koncerata. Planiraju ambicioznu turneju sa trideset pet slavljeničkih koncerata i niz iznenađenja za obožavatelje. O tome sa osnivačem grupe, Milanom Đurđevićem, u "202 povoda" razgovara Ružica Vrhovac.
Još jedan akva-park biće otvoren sledeće godine u Beogradu, preciznije, mini akva-park u Obrenovcu. Radovi su započeti u sklopu postojećih spoljašnjih bazena u Sportsko-kulturnom centru ''Obrenovac''. Prva faza radova trajaće 60 dana, a obuhvata iskope, betonske radove, završne radove sa keramičkim pločicama, pripreme za tobogane i ugradnju filtera u mašinskom postrojenju. Projekat sprovode Grad Beograd i Gradska opština Obrenovac, a novi bazeni sa atrakcijama namenjeni su deci do 12 godina i biće slični akva-parku u Aranđelovcu. Više o novom akva-parku reći će nam naš reporter Petar Protić.
O sportu će biti reči i u rubrici ''Moda 202'' koju priprema Olivera Perić. Tačnije, otvaramo priču o tome koliko i zašto je sport važan i da li se dovoljno bavimo sportskim aktivnostima... Jedan od ljudi koji je gotovo ceo život posvetio sportu je i naš današnji heroj rubrike ''Gospodo, ambasador Srbije'': Marko Nikolić iz Niša. Tvorac je jedinstvennog programa ''Freestyle power'', koji je osvojio Evropu. Svojim video zapisima Marko motiviše i pokreće ljude na pozitivne misli i dela. Pregledi njegovih spotova prelaze broj od oko 300.000. Evropski je fitnes prezenter i gde god da gostuje na njegovim javnim nastupima ima oko hiljadu vežbača. Do sada je održao i preko 30 motivacionih seminara širom Balkana i tom prilikom edukovao preko 30 trenera širom Evrope. Gostovao je u Češkoj, Austriji, Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Bugarskoj... Zbog svega, mnogi svetski brendovi izrazili su želju da upravo Marko Nikolić reklamira njihovu opremu. O svemu ovome, opširnije, za naš program govori ovaj tridesetjednogodišnji Nišlija. Pripremila Slađana Savić.
Čućemo i rubriku "Perino Pero" u kojoj vam nudimo odabrane humorističke fragmente iz kultnih emisija autora Petra Lazića. Prisećamo se bisera duhovitosti iz emisija koje smo voleli, kao što su: Indeksovo radio pozorište, Crno-beli svet, Bre 202, Crna rupa... Ovog puta slušamo kakve je aforizme na temu sreća pisao naš kolega Petar Lazić.
Osim toga, najavićemo još jedan zanimljiv događaj kome idemo u susret. Manifestacija "Ledena Šuma" i ove godine će biti održana u Novom Sadu na prostoru Dunavskog parka, a Novosađani i njihovi gosti moći će da uživaju u klizalištu i pratećim sadržajima. Kao i tokom prošle sezone, uz ovo jedinstveno klizalište biće postavljen "Snežni grad", u okviru kojeg će se predstaviti razne zanatlije i umetnici, dok će posetioci i ove godine moći da uživaju u bogatom programu na muzičko-scenskoj bini. Dunavski park će tokom manifestacije biti prohodan i ulaz u park se neće naplaćivati, pa će svi radoznali posetioci moći da zavire u ovu čarobnu bajku, dok će se naplaćivati samo izlazak na led, najam klizaljki i pomagala za učenje klizanja.

Voditelj ''Svaštare'': Miloš Popović
Voditeljka ''202 povoda'': Ružica Vrhovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво