Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Možda vas je zimsko vreme za trenutak rashladilo i nateralo da više vremena provodite u zatvorenom prostoru.

Ali ako ovaj vikend sve to upotpunite sa dragim ljudima, neće biti ni zime, a vedro raspoloženje zamaskiraće oblačan i kišni dan. Ekipa Porodičnog sastajanja je tu da takve osećaje podeli sa vama.

Ovonedeljni recept za ručak biće najzdraviji, jer će vam glumac Strahinja Blažić predložiti kako da spremite zeleni burger.

A posle jela, treba popraviti karmin, pa za dame posebno, donosimo i zanimljivu priču o ružu za usne.

Pripadnik komunalne policije Vladimir Sremčević zaslužio je da se nađe u našoj rubrici Lik nedelje, jer je, rukovodeći se principima časti i poštenja, nakon što je u jednom tržnom centru našao torbicu sa ličnim dokumentima i većom svotom novca, kontaktirao vlasnika i vratio izgubljene stvari.

Kada smo zadovoljili sva čula, red je da se zabavimo. Pozivamo vas da se uključite u kviz Radio Genije, malo napregnete moždane vijuge i osvojite titulu Radio Genija. Čak i ukoliko ne budete znali tačan odgovor, obradovaćemo vas interesantnim poklonom.

Nedelja je dan za odmor, uživanje, pravljenje planova za radnju nedelju. Milena Milićević i Miodrag Stošić tu su da sve to učine lepšim i lakšim. Družimo se od 12 časova u emisiji Porodična sastajanja.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво