Svaštara

Košarkašku reprezentaciju Srbije uskoro očekuje novo okupljanje na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ko će se od igrača naći na spisku i kakve su nam šanse na predstojećem velikom takmičenju, čućemo od člana stručnog štaba Jovice Antonića sa kojim će u 202 povoda razgovarati Dejan Bulajić.
Naš glasnik Vanja Stamenković će se javiti sa Trga Slavija, gde će posle svih neophodnih proba i priprema, ponovo proraditi fontana.
Najavićemo Međunarodni muzički festival za decu ''Školjkice". Biće održan od 16. do 20. novembra u Novom Sadu. Manifestacija promoviše principe zdravog života i pomaže deci oboleloj od dijabetesa, a ugostiće decu iz brojnih zemalja.
U rubrici ''Gospodo, ambasador Srbije" gostuje jedna izuzetna dama. Jelena Aćimović je varilac iz Velikih Crljena kod Lazarevca. U poslu u kojem dominiraju muškarci, uspela je da osvoji treće mesto na Svetskom prvenstvu u Pekingu. Zapažene rezultate je ostvarila na brojnim državnim takmičenjima i Evropskom prvenstvu u Slovačkoj. Zabeležila Slađana Savić.
Grupa ''Rekreativni bunt" polako ali sigurno osvaja publiku domišljatim tekstovima i kvalitetnom muzikom. Glavni vokal sastava Slaviša Repac će kroz ''Top potop" predstaviti svoju listu omiljenih junaka serija, filmova i stripova. Pripremila Ksenija Radović.
Autor ''Kvake 202" Dragutin Rokvić će vas i danas nasmejati svojim komentarima. Čućete zašto je jedan šef dobio batine, jesu li navijači Crvene zvezde delije ili nešto drugo i kako mladi vide Evropsku uniju, identitet i slobodu.
Koliko smo spremni i umemo li da praštamo i zašto psiholozi savetuju praštanje, tema je kojom se u ''Modi 202" bavi Olivera Perić. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво