Ustanak

Danas obeležavamo Dan primirja koji je znak sećanja na dan kada su sile Antante u Kompijenu u jednom železničkom vagonu potpisale primirje i tako okončale Prvi svetski rat. Ove subote zakazujemo još jedno buđenje uz obilje muzike i informacija za lagano ustajanje.

Posle prvog jutarnjeg pozdrava, podsetnik na svetle dane naše herojske prošlosti, podaci o vremenskim prilikama i izgledima vremena za naredne dane.

Pregled sportskih vesti ovog jutra za vas je pripremila mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti iz "Oblaka u bermudama" Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi obezbedite prvi jutarnji osmeh.

''Kvaka" donosi priču o aktuelnim aferama koje su u centru pažnje javnosti. Lekovita svojstva gline i ''Rajske papire" na svoj način tumači Dragutin Rokvić.

U rubrici "Pazi, svira se" podsetićemo da večeras Bet Hart nastupa u Beogradu, a da će Nežni Dalibor svirati u Bačkoj Palanci. U Požarevcu je zakazan nastup EKV tribjut sastava Deca iz vode.

Rubrika "Perino pero" podseća nas na bisere humora i satire Petra Lazića, koji savršeno oslikavaju svet oko nas i svet u nama.

Jesen je pravo vreme da se telo pripremi za hladniji period. Hrana koja se tokom jeseni koristi pre svega jača imunitet i cirkulaciju. Kako bismo na pravi način osnažili organizam i pripremili ga za zimu, Vesna Parezanović Aleksić u rubrici „Da si živ i zdrav", predlaže nekoliko načina da izbegnemo prehlade i grip.

Uz servisne informacije i pregled aktuelnosti, pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво