Svaštara

Planine Zlatibor i Radan nedavno su proglašene za Parkove prirode prvog reda, jer prema svojoj geološkoj i biološkoj raznovrsnosti zaslužuju status reprezentativnih primera na teritoriji Srbije.

Koliko će ova promena uticati na stanovnike tih područja, šta će doneti turistima i hoće li to zaustaviti ekspanziju novogradnje, pitanja su na koja u 202 povoda odgovaraju gosti iz Zavoda za zaštitu prirode koji je ovim planinama dodelio novi status. Pripremila Ružica Vrhovac.
Vanja Savić će proveriti dokle su stigli radovi na beogradskom Trgu Slavija, s obzirom da je završetak najavljen za 16. novembar. Raspitaće se koliko je to realan rok i kako se snalaze pešaci u tom delu grada.
Najavićemo četvrti Beogradski festival kantautora „Kantfest 2017", na kojem će se od 16. do 19. novembra takmičiti učesnici iz 11 zemalja.
U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje nekadašnji košarkaš, a sada trener Milan Gurović. Prvi je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, poznat po sjajnoj igri i trojkama postignutim protiv ekipe SAD u Indijanopolisu 2002. godine. Rekorder je Jadranske lige, a zbog svog temperamenta i srčanosti, bio je omiljen kod navijača.
Poznato je koliko zadržavanje vode u organizmu može da izazove osećaj nelagode i nadutosti. Ponekad nam se čak učini da smo otečeni ili imamo višak kilograma. Zbog čega nastaje ovaj problem i kako ga rešiti, čućete od Milene Milićević u delu emisije pod nazivom „Da si živ i zdrav".
Očekuju vas pregledi kulturnih i sportskih dešavanja, kao i sjajna muzika sa svih meridijana.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво