Ustanak

Važne vesti, korisne priče i savršena muzika jutra - odlična je preporuka da u našem društvu započnete novu radnu sedmicu.

Crtica 202 ovog jutra postavlja pitanje zašto su na tržištu nekretnina u Srbiji pale cene uprkos brojnim ponudama za "jeftine" kredite. Šta to može da znači?

Emitovaćemo i vesti iz sporta. Za to je zadužena mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti uneće u vaše prijemnike duha misli slušalaca emisije "Oblak u bermudama" autora Darka Kocjana.

Dnevnu štampu ćemo ovlaš prelistati i izabrati jedan, po našem mišljenju, zanimljiv tekst.

Kakvo je vreme, a kako na putevima u Srbiji? Kakve su biometeorološke prilike, i da li ima naznaka da će nam se, ipak, vratiti sunčano vreme ili su magla, kiša i vetar ipak "zauzeli" Srbiju.

Saobraćajne gužve u Beogradu potrajaće do 16. novembra zbog radova koji će tada biti, kako se najavljuje, završeni. Pratimo situaciju na glavnim saobraćajnicama i tražimo alternativne pravce za izbegavanje zastoja i gužvi.

Slušateljka Zorica iz Beograda zamolila nas je da saznamo da li i ko kažnjava neodgovorne vlasnike pasa koji na ulici ne sakupe biološki otpad svojih kućnih ljubimaca? Odgovor je od šefa Komunalne policije u Beogradu Darka Dujovića saznala naša novinarka Lana Nikolić. Čućemo ga u rubrici "Slušaoci reporteri".

Rekonstrukcija Platoa Milana Mladenovića kod Doma omladine u Beogradu je završena. Naš Glasnik 202, Vanja Savić, proverava kako sve izgleda i kada će autobusi gradskog prevoza ponovo stajati na dobro poznatom stajalištu koje je zbog radova bilo ukinuto i pomereno nekih stotinak metara niže od Doma omladine u smeru prema Pančevačkom mostu.

To nije sve, uvek imamo još ponešto važno da saopštimo tokom emisije.

Za sam kraj emisije, pripremili smo Vic na blic. Nasmejte se od srca, pre nego li zakoračite u prvi radni dan prve sedmice u jedanaestom mesecu ove godine.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Beležićemo sve što nam javite, a objaviti ono što je korisno za sve koji nas slušaju.

Dobro jutro!

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво