Ustanak

Jesenje svitanje uz Beograd 202

Hladne dane najlepše je dočekati u toploj sobi uz radio. Ipak, većina nas jutro provodi spremajući se za novi radni dan, pa tako i mi. Tu smo da vas učinimo raspoloženim od ranog jutra. Počevši od muzike, preko informacija koje mogu biti korisne. Prenosimo nove vesti, servisne vesti, prognozu vremena, bioprognizu i izveštaj iz Automoto saveza Srbije. Takođe, zajedno sa vama čitamo dnevnu štampu i obaveštavamo vas o novom kursu dinara i različitim novostima.

Za naš radio govori fudbaler Luka Milivojević. Milivojević je dao veliki doprinos plasmanu naše reprezentacije na Svetski šampionat. To je ujedno i kruna njegove dosadašnje karijere, o kojoj govori u rubrici posvećenoj najjačima. Sa njim je razgovarao kolega Dejan Bulajić.

Naš slušalac iz Niša, požalio se na tužan prizor koji je video pre nekoliko dana, a slični prizori su, nažalost, česta pojava u ovom delu Srbije. Nedavno je na kolovozu u Nišu, pod teretom koji je vukao, pao izmučen konj. Njegovi vlasnici su uspeli su da ga ponovo upregnu, zatim ga odveli da se na trenutak odmori, a potom nastavili kuda su krenuli, Kako građani mogu pomoći izmučenim životinjama i kome mogu prijaviti ovakve slučajeve? Odgovor je potražila koleginica Slađana Savić.

U rubrici "Kvaka 202" Dragutin Rokvić komentariše sve češće probleme u gradskom saobraćaju. On kaže: "Izgleda da redovna tema naših medija postaje nedostatak vozača autobusa. Pre svega, u Beogradu i Novom Sadu. Mada, uopšte nema razloga za paniku, jer se samovozeći autobusi uveliko isprobavaju..."

Uz ove satirične konstatacije, skrećemo vam pažnju i na lepe vesti i lepe događaje koji nam se bliže.

Tako pominjemo i novo igralište za decu, na Vračaru u Beogradu. Između ulica Mileševske, Požarevačke, Hadži Ruvimove i Tomaša Ježa. Sa lica mesta javlja se naša glasnica Ksenija Radović.

Uz želju da nam okolina bude sve zelenija a parkovi sve brojniji, želimo vam dobro jutro!


Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи