Ustanak

Dočekujemo dan uz optimizam koji će naglasiti hitovi fenomenalne muzike i važne informacije za opušteniji iskorak u svakodnevicu.

Crtica 202 ovog jutra pokreće jednu od tema za razmišljanje. Da li će ćirilica vaskrsnuti u eri digitalne tehnologije?
Za sve ljubitelje sporta pripremamo najznačajnije vesti sa sportskih terena. Autorka sportskih vesti biće mr Biljana Šujdović.
Minival ili - grafiti donose radost duhu a najlepše za vas bira naš Darko Kocjan.

Pažljivo ćemo pratiti i situaciju na saobraćajnicama širom Srbije ali i na ulicama, raskrsnicama i mostovima u Beogradu. Pronalazićemo rešenja za izbegavanje jutarnjih gužvi i zastoja u saobraćaju.
"Kvaka" Dragutina Rokvića ovoga jutra uočava: Pred pomodni globalni karneval zvani Noć veštica, mi se uvek ljubomorno pitamo: kako to kod Rumuna funkcioniše biznis zvani Drakulin dvorac - a kod nas propadaju svi projekti da se oživi vampir Sava Savanović? Sad, dobro, vampira je nepotrebno oživljavati, dovoljno ga je, kako se to danas kaže - brendirati.
Tokom emisije saznavaćete i vesti iz zemlje i sveta, servisne informacije, a prelistaćemo i dnevnu štampu. Izdvojićemo i jedan zanimljiv tekst.
Slušaoci nas pitaju: "Imam problem sa stanodavcem koji mi je rekao da za nedelju dana moram da se iselim iz stana. Zamolio sam ga da mi produži rok za iseljenje kako bih se organizovao i našao drugi stan, međutim nije vredelo. Takođe, u stanu sam sve popravke otklanjao ja, ali mi gazda zbog toga nije umanjio cenu kirije. Imamo li mi podstanari neka prava u ovakvim situacijama"? Odgovor saznajemo u rubrici "Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.
Kakvo je vreme, koliki je srednji kurs dinara po NBS, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo takođe, pronaći odgovore.
Glasnik 202, Vanja Stamenković, raspitaće se o tome da li će se, i kada, ugraditi više bezbednih sedišta za decu u vozila JKP „GSP BEOGRAD". Podsećamo, nedavno su javnosti predstavljena četiri sedišta za decu i roditelje.
Kraj emisije, rezervisali smo za jedan kratak Vic na blic. I to nije sve. Ima još...
Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com
Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202 @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) a onda nam se i na taj način obratite.
Mi beležimo sve što javite. Hvala što ćete jutro početi u našem društvu.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво