Ustanak

Jutro ulepšavamo uz muziku koju volite, a tu su i mnoge informacije koje pomažu da organizujete dan.

U Crtici beležimo misli o neobičnom ali zapravo ekonomski i društveno važnom pitanju - čije je smeće u gradskim kontejnerima?
Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra pronaći odgovore. Vesti „Stop teleks" sa svežim informacijama su u tri minuta do punog sata, a u blok servisnih vesti u svakom satu uvrstili smo ono što je važno za građane širom Srbije, kada je reč o nestanku struje, vode, izmenama u saobraćaju i drugim stvarima bitnim za organizovanje dana.
Za opuštenije teme zaduženi su "grafiti" koji mame vaš prvi jutarnji osmeh! Prenosimo duhovite misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana.
Tokom jutra tu su i sportske informacije uz pregled najvažnijih rezultata naših sportista. Priprema ih Biljana Šujdović.
Kada imate neki problem, nedoumicu, nešto što sami ne možete da saznate ili rešite a tiče se ostvarivanja raznih prava i administrativnih poslova, Dvestadvojka je tu da pomogne! Odgovor na pitanje kako ostvariti pravo da staro i bolesno lice bude oslobođeno participacije, naći će se u rubrici „Slušaoci reporteri" koju priprema Vanja Savić.
Tek što su nadležni očistili divlju deponiju preko puta novobeogradskog buvljaka, na drugom kraju prestonice došlo je do totalnog komunalnog haosa. Nedeljama unazad kompletan potez oko Cvetkove pijace pretvoren je u jedan divlji buvljak na kojem se uglavnom nude polovne stvari, pa čak i „roba iz kontejnera". Kako nadležni planiraju da reše ovaj problem i kakvo je trenutno stanje na tom buvljaku, za Ustanak saznaje naša reporterka Milica Đilas.
Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). 

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи