Ustanak

Novo jesenje razbuđivanje uz program Beograda 202

Ovog jutra vam, pored važnih informacija, donosimo i niz rubrika koje vam mogu ovo pre podne učiniti zanimljivijim.

Iako gripa još nema, prehlade su česta pojava. Stanovi su hladni, a temperaturne razlike tokom dana velike. Jedan od načina da izbegnemo bolest svakako je podizanje imuniteta. Koleginica Milena Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav" predlaže metodu po receptu jednog ruskog doktora koja nam može biti od pomoći.
Ono što se uvek preporučuje, i kada ste zdravi ili imate neki hronični problem, i kada je lepo vreme ali i ako nije jesu šetnje. Ipak, u ove lepe jesenje dane, Beograđanima šetnja uglavnom presedne. Grad je razriven i kud god da se okrenete nailazite na problem sa kretanjem. Da li su gužve samo slučajnost, ili možda psihička priprema za posete svetskih lidera, saznajte u autorskoj priči Miodraga Stošića u rubrici "Veliki bljak".

Na sličnu temu govori i Dragutin Rokvić u svom satiričnom zapisu "Kvaka 202". On nam predstavlja nedavno istraživanje koje pokazuje da je delu populacije koji ima završen fakultet, život prosečno duži 9 godina nego kod pripadnika onog dela koji nema ni srednju školu? Kako se to odražava na populaciju u našoj zemlji...

U "Modi 202" ovaj put govorimo o poltronima kao fenomenu koji je prisutan u svakom društvu. Niko za sebe neće reći da je poltron ali je činjenica da ova kategorija zaposlenih svuda postoji. Kako taj "šefov čovek" uspeva da opstane i preživi i na čemu se bazira njegova lojalnost priča nam koleginica Olivera Perić.

Ukoliko vas podsećanje na poltrone u sredini u kojoj radite ne nasmeje, tu je "Dobro jutro" Darka Kocjana kao i Vic na blic.

Pored toga izdvajamo nove vesti, servisne informacije, prognozu vremena i izveštaj iz Automoto saveza Srbije. Donosimo vam, kao i svakog ranog jutra, nove vesti iz sveta sporta, kurs dinara, a zajedno prelistavamo i dnevnu štampu.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu su naši brojevi telefona 011-3249-202 i 064-0202-200 na koji možete poslati SMS poruku. Naša mejl adresa je program202@gmail.com, a tu su i društvene mreže - Tviter (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи