Ustanak

Kafica ili čaj posle buđenja, slađi su u našem društvu. Uz lepe priče o ljudima i događajima, ali i vedru muziku uzajamno druženje biće sjajno iskustvo. Samo nas osluškujte.

Pratimo kako sviće dan, kako meteorolozi kažu, još jedan pred pad temperature i kišu. Miholjsko leto se, dakle, nastavlja, a mi i dalje raspitujemo o izmenama u saobraćaju, vremenu, bioprognozi, kursu dinara i aktuelnim temperaturama vazduha u većim gradovima Srbije.

Sportske vesti pripremiće naša novinarka mr Biljana Šujdović.

Pratićemo i informacije iz zemlje i sveta. Tu je i SERVIS 202, kao i pregled domaće štampe iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Pavica Veljović je po zanimanju medicinska sestra, ali i jedna od najuglednijih satiričarki u Srbiji i regionu. Čućemo njenu ispovest i par oporih aforizama.

Prvi jutarnji osmeh obezbedićemo vam zahvaljujući duhovitim mislima iz emisije "Oblak u bermudama" koje je za vas izabrao Darko Kocjan.

Kvaka 202 Dragutina Rokvića smestiće u centar pažnje muzički dar naših političara. Potvrđeno je, kažu poznavaoci, da su dobili pohvale da su čak bolji muzičari nego političari.

Uprkos svim idejama da zbog povoljnih vremenskih prilika izađete iz kuće mi vam predlažemo fizički rad u kući. Detaljan spisak kućnih poslova sa brojem kalorija koje trošimo radeći ih, čućete u rubrici „Da si živ i zdrav" koju je pripremila Vesna Parezanović Aleksić.
Pregled dešavanja na muzičkim scenama u Srbiji, Beogradu ali i regionu, preneće nam u rubrici "Pazi, svira se!" Vlada Todorović.

Znate da ovo nije sve, uvek dodamo ponešto tokom emisije.

Za sam kraj - Vic na blic da se nasmejete i tako vedri budete spremni za izazove koje donosi ova subota.

Ako želite da nam se javite, ili imate nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke.

Mejl adresa je program202@gmail.com a za tviteraše i fejsbukovce tu su naše oficijelne strane. Lako ćete ih pronaći, ukucajte samo @ustanak202 ili @beograd202 za Tviter, ili Radio Beograd 202 - zvanična strana - za Fejsbuk. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo samo ono što je korisno za sve koji nas slušaju. Prijatno uz Beograd 202

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи