Svaštara

Fudbalere Partizana i Crvene zvezde očekuju mečevi trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Crno-beli su otputovali u Albaniju gde ih očekuje duel sa Skenderbegom, dok će Crvena zvezda pred više od 50 000 navijača na stadionu „Rajko Mitić" dočekati londonski Arsenal. Kako je izgledala noć u Tirani pred meč u Elbasanu i može li Vladan Milojević da iznenadi Arsena Vengera čućete u 202 povoda. Voditelj je Milovan Vukićević.
Glasnik 202 biće naša Ksenija Radović. Ona će nam reći kako ćemo početi proslavu Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Ove godine manifestacije obeležavanja 20. oktobra očekuju nas i dan ranije u centru Beograda, tako da će i neke ulice biti zatvorene za saobraćaj od devet do 14 sati.
Organizatori Međunarodnog festivala zelene kulture „Grin Fest", pozvaće sve mlade koji vole životnu sredinu, filmove, umetnost, učenje i druženje da se prijave za volonterski program na najvećem „zelenom" festivalu u regionu jugoistočne Evrope, koji će biti održan od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beograda. Izabrani volonteri će biti u prilici da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike.
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje osamnaestogodišnja učenica Gimnazije u Kuršumliji Nina Jakovljević. Bila je jedini predstavnik Srbije i Evrope na konferenciji mladih u Nepalu gde je govorila o šansama i mogućnostima vršnjaka iz malih sredina. Među sto mladih lidera iz celog sveta, imala je čast da otvori konferenciju starom, srpskom pesmom. Pripremila Slađana Savić
Duško Radović je pisao: "Ko ume da se raduje, ima čemu da se raduje. Radost je privilegija onih koji skromno misle o sebi, a lepo o životu". Za „Top potop" će upravo o onome što je raduje govoriti manekenka Milica Živković. Zabeležila Ljiljana Obradović.
„Kvaka 202" donosi duhovita zapažanja i komentare autora Dragutina Rokvića na svakodnevicu. Čućete kakvu ulogu u našim životima imaju vinske mušice, ostaju li naši fudbaleri jednako pametni i kad postanu treneri i zašto svako od nas treba da potraži svoju smrdibubu.
Šta kada na poslu osetimo zasićenje i nezadovoljstvo, kada kolege i atmosfera na radnom mestu postanu nepodnošljivi, tema je kojom se u „Modi 202" bavi Olivera Perić. Čućete šta bi trebalo uraditi u takvim situacijama i šta savetuju psiholozi.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи