Ustanak

Na polovini radne nedelje!

Jutro započinjemo crticom koja se fokusira na jednu pojavu koja više nije vest, a izuzetno ume da bude zanimljiva, da vas zapanji, nasmeje, a bogami neke i da preplaši!

Više slušalaca je postavilo pitanje "kako postati donor"? Odgovor je pronašla novinarka Slađana Savić.

Glasnik ovog jutra je Vanja Savić koja će nam javiti kako napreduju radovi na rekonstrukciji kaldrme u boemskoj četvrti Beograda - Skadarliji.

Da li ste čuli za nedavno istraživanje koje pokazuje da je delu populacije koji ima završen fakultet, život prosečno duži 9 godina nego kod pripadnika onog dela koji nema ni srednju školu? Novine pišu i da je holandski premijer Mark Rute otišao biciklom da obavesti kralja
Aleksandera da je sastavljena nova vlada. Fenomene naše stvarnosti vivisekcira i danas u rubrici "Kvaka 202" kolega Dragutin Rokvić.

Minival ili - grafiti iz "Oblaka u bermudama" Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi obezbedite osmeh na licu. i ovog jutra sedam takvih osmeha vas čeka.

Sportske vesti je pripremila mr Biljana Šujdović.

Očekuju vas i tri bloka servisnih informacija, kao i najinteresantnije vesti iz kulture, a pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na
program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво