Ustanak

Dočekajte novu radnu sedmicu uz Beograd 202

Na početku nedelje važno je znati sve one informacije koje nam olakšavaju život u ovom "brzom" tempu na koji smo navikli. Donosimo nove vesti, servisne informacije, sportske vesti, obaveštavamo o stanju na putevima i novom kursu dinara. Izdvajamo naslove iz dnevne štampe kao i novosti i događaje vredne pažnje.
U ovo miholjsko leto, posebno se osvrćemo na prognozu vremena i bioprognozu u nadi da će lepi dani potrajati.

Iako je temperatura visoka za ovo doba godine, počinju kontrole zimskih guma i tehnički pregledi vozila. Kod automehaničara i vulkanizera već uveliko se stvaraju gužve, a kako se kreću cene njihovih usluga i novih zimskih guma, saznaćete od glasnice Vanje Stamenković.

Slušaoci reporteri takođe imaju nedoumice koje se tiču saobraćaja. Jedna slušateljka nas je zamolila da saznamo zašto se na naplatnoj rampi iz Požarevca ka autoputu jedna koristi za izlaz, a tri za ulaz, jer se stvaraju gužve, i da li je moguće da se jedna oslobodi za ENP, tako da budu dve za ulaz dve za izlaz. Odgovor stiže od Darka Savića, rukovodioca Odeljenja za zajedničke poslove Sektora za naplatu putarine JP ,,Putevi Srbije", sa kojim je razgovarala koleginica Lana Nikolić.

Početak nedelje je najlepši ako se započne osmehom. Zato su tu stalne rubrike "Vic na blic" i "Dobro jutro" Darka Kocjana.
Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu su naši brojevi telefona 011-3249-202 i 064-0202-200 na koji možete poslati SMS poruku. Naša mejl adresa je program202@gmail.com, a tu su i društvene mreže - Tviter (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202). 

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи