Širom zatvorenih očiju - Pogled iz svemirskog broda (1:00)

Emisija koja se bavi naučnom fantastikom, hororom i fantazijom - u književnosti, filmu, muzici, stripu, kompjuterskim igrama, kao i u svim ostalim njihovim pojavnim oblicima.

Kako izgleda kada jednog dana dobijete nagradu za scenario stripa, a drugog dana odlučujete o najboljim domaćim horor i fantazijskim filovima, otkriva nam Pavle Zelić.

Miroslav Stojisavljević najavljuje predstojeće peto izdanje Hrizantema festivala horor filma, koji će se, krajem meseca, održati na Paliću.

Miloš Petković je objavio svoj deseti, jubilarni roman "Veštica iz Strašilova", ali mu je ovo prvi put da objavljuje delo koje je nastalo u saradnji sa još jednim piscem - Antonom Ivanovičem Leskovom, iz Rusije.
Kolaboracija dve autorke je dovela i do "Loze Pelina" - pobednika Portalibrisovog konkursa za debitantsko delo iz oblasti fantastike, o kojem će govoriti jedna od dve autorke - Dragana Ćosić.

Boris Mišić vas poziva na promociju svoje zbirke "Vila šatorica" koja će se održati u Somboru, a čućeti i kako je promovisan roman "Belina" Nemanje Jovanova, ali i 4. broj časopisa "Književna fantastika".

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се