Ustanak

Stiže nam miholjsko leto.

Ovo je još jedno vikend-buđenje uz Beograd 202.

U ove lepe jesenje dane, najbolje je provoditi vreme u prirodi. Obaveštavamo vas tako o prognozi vremena, stanju na putevima i ostalim informacijama koje su važne ako ste planirali neki vikend-odmor. Izdvajamo i servisne i sportske vesti, novinske naslove, kurs dinara, dugoročnu i bioprognozu.

Kao i uvek, pripremamo vam dosta rubrika, počevši od onih čiji je cilj da vas nasmeju preko onih koje će vas informisati o koncertima planiranim za ovaj vikend. "Pazi, svira se" Vlade Todorovića donosi izbor zanimljivih svirki zakazanih za danas i sutra.

Tema rubrike "Da si živ i zdrav" je paprika. Sastavni deo svake kuhinje, a po očuvanosti korisnih sastojaka najbolja je sveža. Sirova paprika, kao i spremljena u jelima, pomaže u lečenju mnogih bolesti i tegoba. Njeni sastojci, na ljudski organizam deluju kao antidepresiv, antiseptik, diuretik i afrodizijak. Spisak bolesti na koje deluje je poduži. Sve ćete saznati od Vesne Aleksić.

"Kvaka" Dragutina Rokvića, svojim satiričnim osvrtom na realnost izmamiće vam "kiseli" osmeh u skladu sa zimnicom kojoj je vreme.

Tu su i "Dobro jutro" Darka Kocjana i "Vic na blic", pred kraj emisije.

Ovog vikenda održava se i 8. Beogradski festival cveća. Manifestacija koja spaja hortikulturu, edukativne radionice, radionice posvećene očuvanju životne sredine i zdravih stilova života. Tu je, naravno, i prodaja cvetnih aranžmana, aktivnosti za najmlađe i još mnogo toga. Održava se u "Dorćol placu" a detalje nam prenosi jedna od organizatorki Festivala Sabina Kerić.
Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu su naši brojevi telefona 011-3249-202 i 064-0202-200 na koji možete poslati sms poruku. Naša mejl adresa je program202@gmail.com, a tu su i društvene mreže - Tviter (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи