Ustanak

Neka i ovo jutro protekne u vedrom raspoloženju uz važne priče i fantastičnu muziku, uprkos "petku trinaestom".

Crtica 202 ukazuje na glavobolju koju izaziva kod nekih ljudi "Petak trinaesti".

Sportske vesti pripremiće koleginica mr Biljana Šujdović. Ispratićemo uspehe ali i neuspehe naših sportista u zemlji i na međunarodnim takmičenjima.

Kakvo nas vreme očekuje, kako izgleda kursna lista, kakva je bioprognoza za danas, ima li negde problema u saobraćaju pitanja su na koja ćemo pronalaziti odgovore tokom emisije.

Očekujemo i vaše SMS-ove, ali i javljanja putem Tvitera i Fejsbuka. Javite šta ima novo u vašem kraju i da li ima negde gužvi na putu do posla.

Minival ili - grafiti preneće vaše duhovite misli koje su neki od vas već bili u prilici da čuju u emisiji "Oblak u bermudama" autora Darka Kocjana.

Tu su najnovije vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Raspitaćemo se i o kulturnim događajima u Srbiji.

U rubrici "Slušaoci reporteri" odgovorićemo na pitanje slušateljke Tamare: "Da li nadležni znaju za problem prevoza stanovnika naselja Vojvode Vlahovića u Beogradu, na liniji 26L? Svakog dana veliki broj putnika tiska se u minibusevima, a u špicevima ne možemo svi ni da uđemo u pomenuto vozilo, pa smo primorani da čekamo sledeće, koje je takođe puno. Vozač nema dobru preglednost, a o bezbednosti da i ne govorimo. Ima li mogućnosti da se reši ovaj problem, da minibusevi saobraćaju češće? Odgovor na sva ova pitanja pripremila je Slađana Savić.

Glasnik 202 biće Marina Zec. U ulici Vojvode Stepe izvode se radovi na uklanjanju havarisane ograde na tramvajskom stajalištu i vrše pripreme za postavljanje nove. Radi se i na zameni toplovodnih cevi, kao i uređenju zelene površine. Kako odmiču radovi, i kada će sve to biti završeno?

To nije sve, ima još... samo nas osluškujte.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo.


Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво