Povišen ton

Ženska i muška super tela, koja svakodnevno viđamo u medijima, doprinela su velikom pritisku na um i telo običnih ljudi, da je poželjno i neophodno izgledati baš tako.

Odlazak u teretanu skoro svakog dana godinama je suviše dugačak vremenski period jer mlad čovek sve želi sada. Ukoliko se uputite u teretanu, sigurno ćete primetiti kako su neki momci i devojke koje ste već sretali ranije, mnogo brže stigli do lepog i izvajanog tela. Prećutno svima nam je jasno da se takvi rezultati u kratkom vremenskom roku mogu postići samo uz korišćenje određenih supstanci, tačnije steroida. Ove supstance su danas široko rasprostranjene. Ekspanzijom interneta, putem slobodne prodaje, dostupne su svima. Često se dešava da se pored profesionalaca, za korišćenje istih odlučuje sve veći broj običnih vežbača. Da li slučajno ili namerno, skoro uvek slušamo samo šta se uz njihovo korišćenje može postići a prećutana je njihova štetnost. O opasnostima koje prouzrokuje korišćenje steroida, mehanizmima koji mogu da doprinesu da se i naše društvo izbori sa problemom, sa kojim se suočava i čovečanstvo na globalnom nivou i njihovoj dostupnosti za "Povišen ton" govore dr Marija Anđelković, samostalni savetnik u Antidoping agenciji Republike Srbije i Igor Špadijer, predstavnik Grupacije proizvođača, uvoznika i distributera dijetetskih suplemenata.
Virtualni dani karijera i znanja su jedini onlajn sajam zapošljavanja i obrazovanja u regionu. Sajam od 2010. zajednički organizuju vodeći portali za zapošljavanje iz regiona, iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Kako je zamišljen sajam, ko su, osim kompanija, učesnici i kakve mogućnosti sajam pruža saznaćate nakon 15 časova. Rubriku „Datum, vreme, mesto" danas posvećujemo Zdravku Velimiroviću, filmskom, televizijskom, radio i pozorišnom reditelju, scenaristi i profesoru filmske režije, rođenom na današnji dan. 

Voditelj: mr Biljana Šujdović

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво