Ustanak

Na polovini radne nedelje!

Jutro započinjemo crticom koja stavlja znak pitanja nad različiti prag tolerancije na čekanje u domu zdravlja!

Slađana Savić će odgovoriti na pitanje slušateljko Silvije koja kaže da su se pojavili laažni humanitarci koji sakupljaju novac kako bi izlečili jednog dečaka - šta da radi i kome da se obrati ukoliko se pojave u njenoj zgradi?

Reporterka ovog jutra je Vanja Savić koja će nam ispričati nešto više o predstojećoj pešačkoj pasareli koja će spojiti Kalemegdan sa Savskim kejom.

Da li ste čuli da je u Valjevu lopov pokrao javnog izvršitelja? S druge strane Ministarstvo energetike počinje sa toplim probama što može, verovali ili ne da ugrozi vašu vezu ako ne budete bili oprezni. A na ulicama bilbordi jedne banke zbog kojih je ona zaratila sa ostalim bankama. Ko koga jaše i čerupa u zemlji Srbiji priča nam, u rubrici "Kvaka 202" kolega Dragutin Rokvić.

Minival ili - grafiti iz "Oblaka u bermudama" Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi obezbedite osmeh na licu. I ovog jutra sedam takvih osmeha vas čeka.

Sportske vesti je pripremila mr Biljana Šujdović.

Očekuju vas i tri bloka servisnih informacija, kao i najinteresantnije vesti iz kulture, a pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

broj komentara 0 pošalji komentar