Povišen ton

Srbija međ' organskim šljivama - koliko smo spremni i koliko ovde ima budućnosti u organskom uzgoju?

Stručnjaci u oblasti poljoprivrede, i strani i domaći, hvale Srbiju kada je reč o prirodnim odlikama koje pogoduju organskom uzgoju. Ipak, tek koji procenat obradivih i plodnih površina je opredeljeno za ovaj način gajenja biljaka. Koliko možemo biti sigurni da je organska proizvodnja zaista takva - organska? Postoje li administrativne prepreke i komplikacije kod započinjanja organskog uzgoja, ili je problem u nečemu drugom? Kako se vrši provera kvaliteta, kako početi organski uzgoj za svoje potrebe i za prodaju, koje su prednosti a kakve šanse na inostranom tržištu, za Dvestadvojku govorili su stručnjak u oblasti organskog uzgoja dr Aleksandar Ivković, Lidija Aćimović, rukovodilac grupe za organsku proizvodnju, agroekološke mere i lokalne inicijative pri Ministarstvu poljoprivrede, profesorka Poljoprivrednog fakulteta, dr Snežana Oljača i Katarina Milenković iz udruženja "Baštalište".
Revijalnim kanadskim filmom "Andre anti džin" u Centru "Sava" počinje 8. Beogradski internacionalni filmski festival osoba sa invaliditetom - Bosifest. Iza 15 časova prenosimo detalje programa festivala, a u rubrici „Datum, vreme, mesto", u istom satu, Milica Đilas pripremila je priču o glumcu Draganu Bjelogrliću, kome je danas 54. rođendan.

Voditelj: Kruna Pintarić

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво