Ustanak

Jutro ulepšavamo uz muziku koju volite, a tu su i mnoge informacije koje pomažu da organizujete dan.

U Crtici beležimo misli o tome koga ministri kažnjavaju kao neradnike na gradilištima, iako najavljene posledice po one koji ne izvršavaju ugovorne obaveze nisu tako rigorozne.
Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra pronaći odgovore. Vesti „Stop teleks" sa svežim informacijama su u tri minuta do punog sata, a u blok servisnih vesti u svakom satu uvrstili smo ono što je važno za građane širom Srbije, kada je reč o nestanku struje, vode, izmenama u saobraćaju i drugim stvarima bitnim za organizovanje dana.
Za opuštenije teme zaduženi su "grafiti" koji mame vaš prvi jutarnji osmeh! Prenosimo duhovite misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana.
Tokom jutra tu su i sportske informacije uz pregled najvažnijih rezultata naših sportista. Priprema ih Biljana Šujdović.
Kada imate neki problem, nedoumicu, nešto što sami ne možete da saznate ili rešite a tiče se ostvarivanja raznih prava i administrativnih poslova, Dvestadvojka je tu da pomogne! Odgovor na pitanje o tome šta se zaista dešava i rešava nakon prijave nesavesnih vozača ili problema u javnom prevozu naći će se u rubrici „Slušaoci reporteri" koju priprema Vanja Savić.
Kako će, posle novih najavljenih radova po Beogradu, funkcionisati saobraćaj oko bolnica i klinika, za Ustanak saznaje naš reporter Vanja Stamenković.
Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). 

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво