Ustanak

Tokom jutra slušaćete najvažnije informacije o dešavanjima u Srbiji uz muziku koja će vam olakšati ustajanje i prve jutarnje obaveze.

Crtica 202 ovog jutra o našoj stvarnosti, događajima koji umeju da nas razbesne ali i razgale. Recimo, godišnjica braka.
Slušaćete i rezultate naših sportista i klubova u domaćim ali i međunarodnim takmičenjima koje je pratila Vanja Savić.
Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i izdvojiti nekoliko zanimljivih tekstova.
Kvaka 202, autora Dragutina Rokvića ima sjajan predlog: U našem kalendaru treba napraviti izmenu i umesto 5. i 6. oktobra - staviti 6a i 6b. Jer, peti oktobar niko ne voli: jedni što ih je mnogo prepao, a drugi što ih je podmuklo prevario...
Naša slušateljka Marija sa Čukarice piše nam da je stanare njene zgrade JKP „Gradsko stambeno" obavestilo da moraju da menjaju kompletan lift u zgradi. Troškovi bi iznosili preko 4 miliona dinara, a plaćalo bi se u 60 mesečnih rata, s tim da stanarima nije rečeno koliko bi to bilo po stanu. Marija pita da li moraju da zamene ceo lift i zašto im je dat tako kratak rok otplate, jer nisu male pare u pitanju. Odgovor ćemo čuti u rubrici "Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.

Sagovornik u rubrici "Mnogo smo najjači" biće naš fudbalski reprezentativac Stefan Mitrović. Zabeležio Dejan Bulajić.

Glasnik 202, Petar Protić obilaziće Novi Beograd. Posebno će se zadržati na prostoru koji se nalazi prekoputa buvljaka. Zašto se sada tamo, nakon velike akcije čišćenja, nalazi policijska patrola?

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre ali i opore misli iz emisije "Oblak u bermudama". Izabrao Darko Kocjan.
To nije sve, uvek ima još.
Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com
Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.


Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво