Super sport

Navijači u Srbiji sa velikim nestrpljenjem očekuju ponedeljak i utakmicu sa Gruzijom, u nadi da će pobeda naše fudbalere, posle osam godina odvesti na Svetsko prvenstvo koje se 2018. održava u Rusiji.

Pobeda bi umanjila i razočarenje koje su mnogi doživeli posle poraza u Beču od Austrije, jer ih je onemogućio da kolo pre kraja kvalifilacija proslave plasman na Mundijal. Kakve su nam šanse posle prvog poraza u kvalifikacijama razmotrićemo sa gostom Super sporta, nekadašnjim fudbalerom Goranom Zelenovićem.
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, fudbaleri rođeni 1999. godine i mlađi, izborila je plasman u drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Finskoj. Posle pobede protiv domaćina Kipra, nadigrali su i Azerbejdžan. Ostaje još da u utorak odigraju meč poslednjeg kola protiv Republike Irske.
Košarkaši ovog vikenda odmeravaju snage u okviru trećeg kola ABA lige, dok su kod vaterpolista na programu mečevi prvog kola Regionalne lige. Rukometni večiti derbi na Banjici pripao je Crvenoj zvezdi, koja je pobedila Partizan sa jednim golom više.

Autor i voditelj Slobodan Igrutinović.
Urednik emisije mr Biljana Šujdović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво