Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Leto tek što je prošlo, jesen još nije pošteno ni "preuzela smenu" a nama se čini da je zima pred vratima.

No, i pored toga što mesec oktobar već uveliko miriše na sneg i na sve one đakonije koje nas čekaju oko praznika, mi se trudimo da vam danas za ručak predložimo nešto malo drugačije - banatski ručak! Domaćica Vajkić Regina vam danas odaje tajne ovog mozaika hrane kojeg čine pita, čorba i kolač sa pekmezom. Prilog pripremila koleginica Vanja Stamenković.

Mašina za sudove je nezaobilazni deo svakog domaćinstva. Ženama najbolja kućna pomoćnica, za mnoge muškarce bauk, ali da li zaista znamo sve o ovom komadu bele tenike? Ličnu kartu mašine za sudove danas vam predstavlja koleginica Slađana Savić.

Vanja Petković, predsednica udruženja "Čepom do osmeha", inicirala je pravljenje mozaika od čepova na Trgu slobode u Novom Sadu, kojim su obarali Ginisov rekord. Svi čepovi skupljeni su u humanitarne svrhe. Time je gospođa Petković zaslužila da je smatramo likom nedelje. Sa njom je razgovarala koleginica Milica Đilas.

Drugi sat emisije je rezervisan za kviz "Radio Genije" koji zahteva inteligenciju ali i širinu mašte. Našem organizatoru se možete još od početka emisije javljati na 011 3249202 ili SMS-om na 064 0 202 200. Svaki učesnik dobija nagradu a onaj ko bude znao odgovor postaće vlasnik titule "Radio Genije".

Voditelji: Ksenija Radović i Miodrag Stošić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи