Ustanak

Pre ustajanja, a uz jutarnju kaficu, važne vesti i vedra muzika. Lepe priče o ljudima i događajima ukrasiće i ovo susretanje sa vama. Samo nas osluškujte...

Pratimo kako sviće subota. Raspitaćemo se o izmenama u gradskom saobraćaju zbog najavljenih manifestacija ali i radova na putu.

Sportske vesti pripremiće naša novinarka mr Biljana Šujdović.

Pratićemo i informacije iz zemlje i sveta. Tu je i SERVIS 202, kao i pregled domaće štampe iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Beograđanka Zorica Zoja Mladenović, radi u Bebi servisu, čuva bebe a po zanimanju je scenski šminker. Piše i objavljuje pesme, a priprema i knjigu proze. Sasvim dovoljno razloga da je upoznamo.

Raspitaćemo se kakva je bioprognoza i kurs dinara tokom vikenda.

Šta nam to poručuju meteorolozi dok se osmehujemo duhovitim mislima iz emisije "Oblak u berumudama". Odabrao za vas Darko Kocjan.

Kvaka 202 Dragutina Rokvića primećuje: Odavno se kod nas kaže - kad negde nema reda ni zakona - da je to Teksas. Međutim, kad pročitate da su u Kanzasu za guvernera kandidovana trojica maloletnika i jedno kuče (jer nikakve kvalifikacije nisu potrebne), nekako pomislite da nam je to priličnije, i da smo mi u stvari - Kanzas! Naravno, kad prođe prvi šok, shvatite da smo uzeli ono najbolje i od Teksasa i od Kanzasa...

Više od trećine života provodimo u spavanju. Odmor i celokupno zdravlje organizma zavise od toga u kom položaju spavamo i šta radimo pre nego što se ušuškamo u topao mekan krevet. Jeste li ikada razmišljali koliko je važan položaj u kojem spavamo? Prema rezultatima brojnih studija, najbolji položaj za spavanje vam otkriva Vesna Aleksić u okviru rubrike "Da si živ i zdrav".

Pregled dešavanja na muzičkim scenama u Srbiji, Beogradu ali i regionu, preneće nam u rubrici "Pazi, svira se!" Vlada Todorović.

Znate da ovo nije sve, uvek dodamo ponešto tokom emisije.

Za sam kraj - Vic na blic. Da se nasmejete osveženi i spremni za nove izazove.

Ako želite da nam se javite, ili imate nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke.

Mejl adresa je program202@gmail.com a za tviteraše i fejsbukovce tu su naše oficijelne strane. Lako ćete ih pronaći, ukucajte samo @ustanak202 ili @beograd202 za Tviter, ili Radio Beograd 202 - zvanična strana - za Fejsbuk. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo samo ono što je korisno za sve koji nas slušaju. Prijatno uz Beograd 202!

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво