Ustanak

Buđenje je prijatnije ako vas probudi lepa pesma i uz nju čujete neku lepu misao. Potrudićemo se da rasanjivanje bude prijatnije u našem društvu.

Crtica 202 o revoluciji 5. oktobra koja je pojela svu svoju decu.

Sportske vesti preneće informacije sa naših i evropskih borilišta. O tome saznajte sve od naše novinarke Vanje Savić.

U rubrici Kvaka 202, naš Dragutin Rokvić zapaža: Izgleda da smo se opametili i da nam više nije stalo do datuma kad ćemo postati članovi Unije. Zato sad u Evropu najpre šaljemo inženjere, kamiondžije, lekare, električare, veterinare, baštovane, i svakog ko nešto zna - da pripreme teren; pa kad sve bude gotovo, eto i Srbije, odmah za njima.

U rubrici "Mnogo smo najjači" predstaviće nam se naš zlatni borac u savate boksu, Goran Bajšanski. Osim što je vrhunski sportista ovenčan svetskim i evropskim zlatnim medaljama, on je pre svega human čovek koji pomaže bolesnoj deci. Pripremila Vanja Savić.

Tu su i aktuelne vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 kao i domaća štampa koju ćemo listati umesto vas i odabrati jedan zanimljiv tekst.

Slušalac Ivan nam je poslao opširno elektronsko pismo: "Želeo bih da pokrenem privatan posao od kuće. Inače me zanima pisanje blogova, ali i prevođenje tekstova pa bih vas pitao kako i na koji način mogu da pokrenem biznis ali da to sve bude po zakonu".
Odgovor je pripremila Slađana Savić u rubrici "Slušaoci reporteri".

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar na trenutak ulepšati početak dana. Odabrao Darko Kocjan, autor čuvenog "Oblaka u bermudama".

Glasnik 202, Ksenija Radović, beleži: Opština Voždovac je iz svog budžeta izdvojila 15 miliona dinara za rekonstrukciju dve sale i krova „Voždovačkog centra Šumice". Od izgradnje do danas nisu ulagana ozbiljnija finansijska sredstva u obnovu "Šumica". Sada će biti kompletno rekonstruisana svečana i pres sala ove ustanove i krov koji je prokišnjavao. S obzirom na to da na Voždovcu nedostaje bioskop, planirano je da se u „Šumicama" održavaju bioskopske projekcije i pozorišne predstave, kao i drugi kulturni i sportski sadržaji.
Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.
Uvek po nešto dodamo tokom emisije, jer sve što saznamo odmah proverimo i objavimo.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи