Ustanak

Novo oktobarsko svitanje uz Beograd 202.

Uz informacije koje valja čuti na početku radnog dana, započinjemo još jedno jesenje jutro. Pripremamo vam, pre svega, servisne informacije, nove vesti, izveštaj o stanju na putevima i prognozu vremena. Čitamo domaću štampu a obaveštavamo vas i o najnovijem kursu dinara. Vesti iz sporta za vas priprema Biljana Šujdović.

Bavimo se, takođe, pitanjima slušalaca reportera. Slušateljka Boba iz beogradske opštine Čukarica, žali se da se ovaj deo grada na raskrsnici Vodovodske i Ilije Đuričića ne održava i ne čisti. Kaže da se obraćala i nadležnima, ali niko ništa nije uradio. Ovim pitanjem se pozabavila naša Slađana Savić, čućete do kakvih je informacija došla.

Svi želimo da ove jeseni uživamo u prirodi i nadamo se lepom vremenu. Jedan od najlepših beogradskih parkova, koji bi trebalo da predstavlja oazu u srcu grada, pretvara se u ruglo. Studentski park više nije mesto za uživanje, pre svega zbog velike količine smeća koja u njemu osvane uz grafite i razvaljene klupe. Zaključavanje parka nije urodilo plodom, kao ni ograda koja je posle samo 2 godine od kako je podignuta počela da se raspada. Na licu mesta biće naša glasnica Milica Đilas, koja će slušaocima opisati kako izgleda novo jutro u ovom, centralnom gradskom parku.

Najlepša su buđenja uz osmeh. Zato se trudimo da vas oraspoložimo. Pre svega u rubrici "Dobro jutro" Darka Kocjana, a zatim i "vicom na blic", na kraju emisije. Satira je smešna na svoj način, mada ume da ostavi i onaj gorak ukus u ustima. U svojoj redovnoj rubrici "Kvaka", Dragutin Rokvić otkriva vesnike Nove godine i novogodišnjih turističkih talasa u Srbiji, a najavljuje i potencijalna putovanja naših političara, u Kataloniju, recimo.
Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu su naši brojevi telefona 011-3249-202 i 064-0202-200 na koji možete poslati sms poruku. Naša mejl adresa je program202@gmail.com, a tu su i društvene mreže - Tviter (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи